ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  122083 تاریخ انتشار:  1400-11-13 - 09:39 تعداد بازدید:  362
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در جریان پرونده وام خانگی و قرض‌الحسنه بهار
۴۵ نفر شاکی پرونده به حق و حقوقشان رسیدند

مادستان

  بهار _مینا ابراهیمی _خبرنگار همدان‌پیام: پیرو درج گزارش ابهام در یک وام خانگی و قرض‌الحسنه درباره اتمام موجودی صندوق برای اعطای تسهیلات به سایر اعضای صندوق حدود ۳ ماه گذشته که تعداد زیادی موفق به دریافت وام خود شده و حدود ۱۱۴ نفر بی‌بهره ماندند، پس از تجمع و طرح شکواییه مالباختگان متهم بازداشت تا رسیدگی به پرونده و طی مراحل اداری صورت پذیرد.
 آذرماه سال گذشته یکی از مسئولان کلینیک‌های شهرستان بهار به پرسنل کادردرمان این کلینیک اعلام می‌کند که با مسئول یکی از بانک‌های استان همدان رایزنی کرده است و یک صندوق خیریه و بدون پشتوانه تشکیل داده‌اند.
 طبق این تفاهمنامه هر مبلغی که پرسنل در این بانک پس‌انداز کنند یک ماه بعد همان میزان وام با اقساط 36 ماهه به آنها پرداخت می‌شود و یا اگر 2ماه سپرده‌گذاری کنند 2برابر مبلغ با بازپرداخت 60 ماهه به آنها تعلق می‌گیرد.
به دنبال این موضوع اغلب پرسنل کادردرمان شهرستان بهار به امید اینکه از مزایای وام بهره‌مند می‌شوند با فروش وسایل نقلیه یا با نقد کردن اشیای با ارزش خود تمام پس‌انداز چندین ساله‌شان را برای برخورداری از این وام قرض‌الحسنه قرار دادند.
 پس از گذشت چند ماه بانک اعلام کرد که وامی از سوی بانک برای اشخاص حقیقی پرداخت نمی‌شود؛ و باید برای برخورداری از تسهیلات صندوقی تحت عنوان کادردرمان شهرستان بهار ثبت نمایند که با پیگیری کادردرمان با امتناع دانشگاه علوم‌پزشکی همدان مواجه می‌شوند و از آنجایی که تعدادی نوبت وامشان می‌رسد، مسئول موردنظر در کلینیک تصمیم می‌گیرد 10میلیارد تومان از پول‌هایی که از بقیه سپرده‌گذاران گرفته بود را به افرادی که نوبت وامشان رسیده بود، پرداخت کند که پس از آن حساب خالی می‌شود و موجودی به صفر می‌رسد و دیگر پولی باقی نمی‌ماند که به سایران وام تعلق گیرد و با تخلیه صندوق مالباختگان با طرح شکواییه در محاکم قضائی، قرار بازداشت متهم صادر می‌گردد.
اما در این بین محمد به‌نشان، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار ضمن اظهار بی‌اطلاعی از روند وام‌دهی و تعداد نفرات و جزئیات این موضوع، این صندوق متوقف می‌شود.
رئیس شعبه پرداخت‌کننده وام خانگی نیز، پیش‌تر به همدان‌پیام، گفته بود: وام شخصی و بدون توافقنامه و یا اساسنامه بوده است و با حساب شخصی و بدون قرارداد با بانک عده‌ای با اختیار خودشان و از پرسنل اقدام به مشارکت در این وام کرده‌اند.
در ادامه ماجرا به درخواست شاکیان و برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده متهم با قرار وثیقه ۱۰میلیارد تومانی آزاد شد.
در آخرین پیگیری همدان‌پیام از روند بررسی این پرونده، دادستان بهار با بیان اینکه از 114شاکی با رایزنی با بانک جهت پرداخت تسهیلات 45نفر از مالباختگان تاکنون به حق و حقوقشان رسیده‌اند، گفت: قرار کارشناس حسابرسی و حسابداری برای آنالیز و تجزیه و تحلیل پرداخت پول‌ها و علل تخلیه صندوق صادر شده است که درحال بررسی کارشناس است.
احسان فرجی ادامه داد: حدود 6 نفر ارقام نسبتاً درشتی وام دریافت کرده‌اند که جمعاً حدود 2تا3 میلیارد تومان می‌شود که درصددیم با رایزنی با این افراد برای تسویه وام اقدام نمایند که درصورت تحقق این موضوع بخش عمده‌ای از مطالبات شاکیان باقی مانده برطرف می‌شود و تعداد زیادی از مالباختگان به پول خویش می‌رسند.
پیگیری‌های بعدی همدان‌پیام برای تنویر افکارعمومی تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت تا آخرین اخبار ابهام در این وام خانگی به سمع و نظر مخاطبان و به ویژه مالباختگان این پرونده برسد


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com