ttttt1405-06-161405-06-26bool(false) 1405-06-161405-06-26bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : پنجشنبه ، 26 شهريور 1405

Today : Thu, September 17, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  144520 تاریخ انتشار:  1404-06-22 - 08:48 تعداد بازدید:  223
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دومین جشنواره هلو و شلیل برگزار شد
پالیز به دنبال جذب سرمایه‌گذار محصول باغی

نویسنده : فاطمه ترکمان دهنوی

مادستان

دومین جشنواره هلو و شلیل شهر پالیز، قطب تولید این محصولات در شهرستان اسدآباد، به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر پالیز و با حضور گسترده باغداران، کشاورزان، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
 
این جشنواره در باغ‌شهر پالیز، با عطر میوه‌های تابستانی، نوای موسیقی محلی و آئین‌های سنتی، فرصتی تازه برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری و مهمان‌نوازی مردمان خونگرم این شهر جوان رقم زد.
 
این رویداد علاوه بر معرفی ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پالیز، به بستری برای افزایش نشاط اجتماعی و تقویت وحدت و همدلی در میان شهروندان تبدیل شد.
 
در شهرستان اسدآباد ۳۸۶ هکتار از زمین‌های کشاورزی به محصول هلو و شلیل اختصاص دارد.
 
شهردار پالیز در این خصوص گفت: برای دومین بار جشنواره هلو و شلیل در این شهر با استقبال خوب مردم برگزار شد.
 
حمید اسدی افزود: ایجاد بازارچه محصولات باغی، ایجاد یک میدان به نام هلو و شلیل و ایجاد کارگاه‌های میوه خشک‌کن، از برنامه‌های شهرداری در آینده نزدیک است.
 
در این مراسم که همزمان با هفته وحدت برگزار شد، اسدی شهردار پالیز، اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندار اسدآباد، معاونان، شهرداران، روحانیون محلی، دهیاران، مدیران دستگاه‌های اجرایی، خبرنگاران و فعالان فرهنگی حضور داشتند. اجرای موسیقی سنتی، آئین‌های بومی و برنامه‌های نمایشی از جمله استندآپ کمدی مجتبی قنبری و پیری، از بخش‌های جذاب جشنواره بود.
 
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این مراسم گفت: باغ‌های وسیع هلو و شلیل پالیز ظرفیت ایجاد باغ‌ها و مزارع گردشگری کشاورزی را دارند و در صورت تمایل باغداران، صدور مجوز برای مزارع و باغات گردشگری کشاورزی امکان‌پذیر است.
 
علی خاکسار افزود: «گردشگران با حضور در این باغ‌ها می‌توانند علاوه بر مشارکت در کاشت، داشت و برداشت، محصولات را به‌طور مستقیم خریداری کنند که این امر هم به صرفه اقتصادی باغداران و هم گردشگران کمک خواهد کرد.
 
فرماندار اسدآباد نیز با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان، از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد زیرگذر احشام در کنارگذر اسدآباد خبر داد و گفت: این پروژه بزودی به‌عنوان یکی از مطالبات مهم شهروندان پالیزی آغاز می‌شود.
 
سلیمان نظری دوست همچنین بر لزوم جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد صنایع تبدیلی محصولات باغی و کاهش آسیب‌های اجتماعی با ایجاد اشتغال تأکید کرد.
 
شهرستان اسدآباد دارای ۴۱۰۰ هکتار باغ میوه است که از این میزان، ۳۸۳ هکتار شامل ۲۲۵ هکتار باغ هلو و ۱۵۸ هکتار باغ شلیل بوده و ۶۲۵ بهره‌بردار در آن فعالیت می‌کنند. بر اساس پیش‌بینی‌ها، در سال جاری بیش از ۱۴ هزار تُن محصول هلو و شلیل از این باغ‌ها برداشت خواهد شد که ۷۰ درصد آن مربوط به باغ‌های پالیز است.
 
در پایان این جشنواره که به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر پالیز برگزار شد، از باغداران نمونه هلو و شلیل شهرستان تقدیر به‌عمل آمد. برگزاری چنین رویدادهایی که در تقویم گردشگری استان همدان نیز ثبت شده‌اند، علاوه بر معرفی محصولات کشاورزی، تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم، می‌تواند به توسعه پایدار و رونق اقتصادی منطقه کمک کند و نام پالیز را به‌عنوان برند هلو و شلیل کشور بیش از پیش بر سر زبان‌ها بیندازد.
 




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com