ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  117851 تاریخ انتشار:  1400-03-08 - 09:54 تعداد بازدید:  304
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فعالیت 19 خانه هلال در نهاوند

مادستان


 نهاوند-خبرنگار همدان پیام-بنا بر گفته مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان 19 خانه هلال در شهرستان نهاوند فعالیت می‌کنند، که با ورود خانه‌های هلال به امور فرهنگی، زمینه اجرای طرح‌هایی با محوریت ترویج ازدواج آسان فراهم می‌گردد.
علی سنجربگی پیرامون تفاهم‌نامه سازمان جوانان با مؤسسه خیریه الزهرا (س) در خصوص تسهیل و ترویج ازدواج آسان با حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی مغیثی امام‌جمعه نهاوند دیدار و گفتگو کرد.
 وی که در معیت مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه و دو معاون امور جوانان و داوطلبان این جمعیت در این دیدار حاضرشده بود به فعالیت گسترده جمعیت هلال‌احمر در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و ضمن گرامیداشت حماسه سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر قهرمان افزود: در دوران دفاع مقدس، نقش هلال‌احمر بیشتر امدادرسانی در میدان نبرد، تأمین دارو، تجهیزات پزشکی موردنیاز رزمندگان و پشتیبانی در پشت جبهه‌ها مشهود بود. وی ادامه داد: جمعیت هلال‌احمر امروز مأموریت‌های متعددی نظیر امداد و نجات آسیب دیدگان در حوادث مختلف، درمان وتوان بخشی، مشارکت جوانان در فعالیت‌های اجتماعی و عام المنفه، آموزش همگانی مردم در مقابله با حوادث، جذب مشارکت‌های مردمی و نیکوکاران در خدمات حمایتی داوطلبانه و ده‌ها مأموریت دیگر را در دستور کار دارد. مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان گفت: جمعیت هلال‌احمر از نخستین ارگان‌هایی بود که درزمینه مقابله با کرونا وارد عمل شد و در یک سال گذشته با مشارکت در اجرای طرح شهید سلیمانی و اجرای طرح‌هایی چون ناظران و آمران سلامت، نذر سلامت و اهدای نفس نقش مؤثری داشت.  وی در همین زمینه به ۳۳۰ نفر روز کار داوطلبی در بیمارستان علیمرادیان نهاوند اشاره و عملکرد هلال‌احمر نهاوند را در مقابله با کرونا بسیار مثبت ارزیابی کرد. سنجربگی ابراز امیدواری کرد: با ورود خانه‌های هلال به امور فرهنگی، زمینه اجرای طرح‌هایی با محوریت ترویج ازدواج آسان نیز فراهم گردد.  مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به درخواست مقام معظم رهبری از افراد مؤثر برای ورود به موضوع تکثیر جمعیت و ترویج ازدواج آسان، کاهش جمعیت و پیر شدن نسل کشور در سال‌های آتی را معضلی دانست که رفع آن، همت جمعی می‌طلبد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com