ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142067 تاریخ انتشار:  1403-12-13 - 11:48 تعداد بازدید:  170
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دادستان نهاوند ستاد ساماندهی سد معبر را به بازار برد

نویسنده : معصومه کمالوند

مادستان


 یک سو اقتصاد و معیشت مردمی است که دشوار می‌گذرد و یک طرف هم کاسبانی که به مغازه‌های خود اکتفا نکرده و بساطشان در پیاده‌رو و شعبه آنها در حاشیه خیابان‌های شهر گسترده شده و در نهایت عرصه به دست‌فروش‌ها هم تنگ شده و حجم شلوغی و ترافیکی که در شهر ایجاد شده، صدای شهروندان و متولیان حوزه مدیریتی شهری را بلند کرده است.

هم دست‌فروش‌ها باید ساماندهی شوند و هم کسبه از محدوده مکان کسبشان تجاوز نکرده تا در شرایط فعلی نان از سفره دست‌فروشی برچیده نشود.

سد معبر در خیابان‌ها و پیاده‌روهای شهر نهاوند، گره ناگشوده و معمای حل‌نشده‌ای است که سال‌هاست روح سیمای شهری را می‌خراشد و در کنار آن، اگر هزینه‌ای میلیاردی برای پروژه‌هایی مثل پیاده‌راه سعدی هم می‌شود، تا در قلب تاریخی شهر حرفی از شناسنامه کهن این دیار مطرح بشود، هم زیبایی پیاده‌راه در آوار دست‌فروش‌ها و بی‌نظمی کسبه‌ها گم می‌شود و هم معبرهای تردد شهروندان را سد می‌کند.

 مصوبات بدون زیرساخت

نشست‌ها و مصوبه‌ها و خط و نشان‌های بسیاری در سال‌های متمادی برای ساماندهی این مشکل در حوزه مدیریت شهری عنوان شده، اما یا مُسکن‌هایی مقطعی بوده یا در حصار نظارت و پشتوانه اجرایی ضعیف فراموش و ناموفق بوده است.

روز بازارهای ناموفقی که هزینه‌های گزافی هم روی دست شهرداری گذاشت، از روزبازار محدوده اداره تعاون روستایی تا 2 مرکز داخل شهر که جانمایی غیرکارشناسی آن بیشتر عامل دافعه بود تا جذب شهروندان!

برنامه‌های کوتاه‌مدت ناموفقی از جمله مهلت‌های یک‌ماهه و 2ماهه، تغییر ساعت کاری دست‌فروش‌ها به عصر یا روزهای تعطیل، جریمه وانت‌های سیار عرضه میوه که از مرکز شهر تا خروجی شهرستان مسافران را بدرقه می‌کنند، مصوبه‌های بدون زیرساخت هیچ‌کدام نتوانست پاسخی دائم و ساماندهی برای سد معبر در شهر تاریخی و گردشگرپذیر نهاوند باشد که در سایه انباشت دست‌فروشی و سد معبر و ترافیک محدود و محصور شده است.

 بازدید ستاد ساماندهی و اخطار پلمب

روز گذشته دادستان نهاوند ستاد ساماندهی سد معبر را از جلسه شهرداری به بازار کشاند تا از نزدیک علت سد معبر کسبه‌ها و بی‌توجهی به قوانین شهروندی را جویا و خود عامل برخورد با این وضعیت نابه‌سامان باشد.

احمد صفایی به همراه شهردار نهاوند روز گذشته محل‌های کسب و خیابان‌های شهر را بازدید و با گفت‌وگو با مغازه‌داران خواستار رعایت قوانین و جمع‌آوری سد معبرها در شهر شد.

صفایی از اعضای ستاد ساماندهی خواستار اجرای طرح جدی نظارت بر سد معبر توسط متولیان در شهرداری، اصناف، صمت، اماکن، نیروی انتظامی، پلیس راهور و شبکه بهداشت و درمان شد.

 اخطار حضوری کارگروه سد معبر به متخلفین ۱۷ شهریور

در این بازدید میدانی که پس از نشست کارگروه سد معبر شهرداری، با حضور شهردار، دادستان و فرماندهی انتظامی انجام شد، واحدهای صنفی متخلف دست‌فروش‌ها و وانت بارهای دوره‌گرد تذکر قانونی داده شد.

در صورت عمل نکردن به تذکرهای حضوری این ستاد، اقدامات لازم نسبت به پلمب مغازه‌ها، توقیف وانت بارها و دست‌فروشان متخلف در دستور کار قرار گرفت.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com