ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

Today : Sun, September 20, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  108546 تاریخ انتشار:  1399-02-27 - 08:43 تعداد بازدید:  216
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معیشت و اشتغال اولویت ملایر در سال جهش تولید

مادستان

 ملایر- خبرنگار همدان پیام: با توجه به نامگذاری سال ۹۹ توسط مقام معظم رهبری به‌نام «جهش تولید»، اقتصاد، معیشت و اشتغال رویکرد فرماندار ملایر در سال جهش تولید است.
فرماندار ملایر در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به نامگذاری سال ۹۹ توسط مقام معظم رهبری به‌نام جهش تولید، اقتصاد، معیشت و اشتغال رویکرد اصلی ما در این سال است زیرا معیشت و اشتغال مردم برای ما بسیار مهم است.
قدرت‌ا... ولدی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در سال رونق تولید برای ایجاد اشتغال افزود: امسال هم با توجه به نامگذاری سال باید تمام تلاش و توجهمان را به سمت جهش تولید و بازدهی طرح‌های اقتصادی معطوف کنیم.
وی به تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: ما ملتی هستیم که تهدید‌ها را تبدیل به‌فرصت کرده‌ایم و در سال جهش تولید با توجه به فشارهای ناشی از تحریم، تمام تلاشمان براین است که بتوانیم طرح‌های اقتصادی‌مان را به بهره‌برداری برسانیم و برای چندین نفر اشتغال ایجاد کنیم.
ولدی به ظرفیت سرشار مبل و منبت ملایر اشاره کرد و گفت: باید بتوانیم هرچه بیشتر در این زمینه ایجاد اشتغال بکنیم تا دیگر شاهد افراد بیکار در سطح شهرستان نباشیم .
وی به ظرفیت‌های سرشار در زمینه گردشگری و کشاورزی در شهرستان اشاره کرد و افزود: بومگردی و توجه به طرح فراز یکی از راه‌های ایجاد اشتغال است که باید به آن توجه بیشتری شود.
وی افزود: در سال ۹۹، 30 طرح اقتصادی مهم شناسایی و به مدیران دستگاه‌های مرتبط اعلام شده است که مدیران هر دستگاه موظف هستند تا بیستم هرماه گزارش پیشرفت فیزیکی و موانع این طرح‌ها را اعلام کنند.
وی افزود: باید در سال جهش تولید، تلاش بیشتری کنیم تا موانع و مشکلاتی که بر سر راه سرمایه‌گذاران وجود دارد، مرتفع شود و در این‌باره مدیران باید تلاش بیشتری بکنند.
وی به کسب رتبه نخست استان در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: کسب این رتبه نشان از زحمات و تلاش‌های همه مدیران و در رأس آن‌ها پیگیری‌های استاندار همدان است .
وی در پایان گفت: به‌دنبال این هستیم که تپه نوشیجان به‌عنوان سومین اثر ماندگار تاریخی شهرستان ثبت جهانی شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com