ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142137 تاریخ انتشار:  1403-12-18 - 09:36 تعداد بازدید:  426
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پس از یک‌سال
تویسرکان، صاحب فرماندار شد

مادستان


در جلسه‌ای پس از گذشت حدود یک سال از حکم سرپرستی یحیی خورشیدخانی، مجید شماعی به‌عنوان فرماندار شهرستان تویسرکان معرفی شد.

به گزارش همدان‌پیام، فروردین امسال پس از آن که حسین افشاری، فرماندار سابق تویسرکان، بازنشسته شد، یحیی خورشیدخانی سرپرستی این شهرستان را عهده‌دار شد و از آن تاریخ تا روز پنج‌شنبه گذشته، تویسرکان با سرپرست اداره شد.

گویا وجود چالش بین مسئولان و نماینده باعث شد فرمانداری که با حکم قطعی بر این شهرستان مدیریت کند، روی کار نیاید. همین موضوع و در کنار آن محدود بودن سرپرست در تصمیم‌گیری، دلیلی بر عقب ماندن تویسرکان نسبت به سایر شهرستان‌ها از شاخص‌های توسعه شد. چنانچه در بیشتر برنامه‌ها و نیز پروژه‌های هفته دولت و فجر محدودیت‌هایی داشت و تمرکز بیشتر برنامه‌ها به بخش خصوصی بود.

با توجه به پیش‌بینی احتمال وجود حاشیه‌هایی در این جلسه، بر خلاف سایر شهرستان‌ها که برای معارفه فرماندار از خبرنگاران استانی دعوت به عمل می‌آمد، این بار دعوتی از خبرنگاران استان نشد. یحیی خورشیدخانی به گمان نخستین مسئولی است که بالاترین سابقه مدیریتی با حکم سرپرستی را در کارنامه خدمت خود به امید رسیدن به حکم نهایی دارد.

در هر حال، عصر روز پنج‌شنبه در مراسمی در سالن جلسات هلال احمر، ضمن تقدیر از خدمات حسین افشاری، فرماندار سابق شهرستان تویسرکان و یحیی خورشیدخانی، سرپرست فرمانداری تویسرکان، مجید شماعی به‌عنوان فرماندار این شهرستان معرفی شد.

استاندار همدان در این جلسه، ضمن تأکید بر پرهیز از دامن زدن به تفرقه و اختلافات و همسو نبودن با جریان نفوذ، گفت: مهم‌ترین هدف انقلاب اسلامی دستیابی به توسعه پایدار، همه‌جانبه و متوازن برای ایجاد عدالت اجتماعی است که از همان آغاز پیروزی ملت ایران در دستور اقدامات قرار گرفت.

حمید ملانوری، شاه‌کلید اصلی تداوم حرکت به سوی توسعه و عدالت اجتماعی را وحدت، انسجام و وفاق ملی دانست. ملانوری تأکید کرد: برنامه‌محوری با سرلوحه قرار دادن سیاست‌های کلان نظام و سند و برنامه‌های توسعه قانونمند کشور، باید در دستور کار همه مدیران استان باشد.

استاندار با تأکید بر اینکه در اجرا و تحقق سیاست‌های کلی نظام، خیلی عقب هستیم، گفت: اکنون زمان اتحاد و همدلی برای تحقق مطالبات مردم از جمله برطرف‌سازی مشکلات اقتصادی و معیشتی و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است.

ملانوری بیان کرد: بهترین نسخه شفابخش کشور، اجرای دقیق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر انقلاب است که مسئولان و مدیران دولت چهاردهم باید با کارآمدی و تخصص، در پی اجرا و تحقق اهداف آن باشند.

 فرماندار جدید: برنامه‌محوری اولویت است

سید مجید شماعی، فرماندار جدید تویسرکان نیز در این آئین گفت: «شهرستان تویسرکان از ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف گردشگری، تولیدی، صنایع دستی، کشاورزی و باغداری برخوردار است که باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق و کارشناسانه، بیشترین بهره‌وری را از آنها ایجاد کرد.

شماعی افزود: در پیشبرد سند چشم‌انداز توسعه شهرستان تویسرکان، باید اختلاف سلایق و نظرات را کنار بگذاریم و همدل و یک‌صدا حرکت کنیم.

وی اظهار کرد: استفاده از خرد جمعی، بهره‌وری حداکثری از اعتبارات مالی با پویایی مدیران شهرستان و برنامه‌محوری، اولویت‌های مدیریتی برای رساندن تویسرکان به جایگاه درخور شأن خود است.

 درآمد کم دلیل مهاجرت تویسرکانی‌ها

فرماندار سابق شهرستان تویسرکان در این مراسم با اشاره به بالا بودن مهاجرت در تویسرکان نسبت به استان به علت درآمد کم در این شهرستان اظهار کرد: در همین راستا افزایش درآمد عمومی مردم را در ۳سال گذشته بر این مبنا تعریف کردیم.

حسین افشاری با اشاره به پیگیری ثبت جهانی گردو گفت: ۳ کشور خارجی و  ۲ استان داخلی رقیب تویسرکان بودند که در همین راستا تلاش زیادی کردیم تا برند گردوی تویسرکان جهانی شود.

وی با بیان اینکه ۶۸ درصد ارزش افزوده در شهرستان مربوط به گردو و محصولات جانبی آن است افزود: با ثبت جهانی گردو، زمینه برای بسته‌بندی و صادرات گردو فراهم شد و بر ارزش این محصول افزوده شد.

فرماندار سابق شهرستان تویسرکان با اشاره به ثبت جهانی کاروانسرای فرسفج و خواهرخواندگی تویسرکان با نیکسار ترکیه در ادامه گفت: محوطه آرامگاه میررضی به محلی برای دپوی نخاله ساختمانی تبدیل شده است با وجود اینکه این اثر یکی از ظرفیت‌های ادبی گردشگری تویسرکان است.

وی با بیان اینکه پس از رایزنی با شهردار، تبدیل این محیط به تفرجگاه را در دستور کار قرار دادیم بیان کرد: پس از گرفتن زمین از منابع طبیعی و تحویل به شهرداری، فاز نخست این پروژه با نام دریاچه مادر در دهه فجر سال گذشته افتتاح شد.

افشاری با اشاره به اثر تاریخی حمام زرهان به عنوان یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده تویسرکان تصریح کرد: این حمام تاریخی با اعطای تسهیلات به بخش خصوصی بازسازی و به سفره‌خانه‌ای به یک جاذبه گردشگری تبدیل شد.

فرماندار سابق شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه تویسرکان امروز مرکز تولید داروی غرب کشور است گفت: کارخانه بزرگ مهان کاغذ با تسهیلات سفر رئیس‌جمهور شهید رئیسی و پایمردی سرمایه‌گذار آن امروز در این شهرستان فعال است.

امام جمعه تویسرکان نیز تویسرکان را شهر تمدن و تدین با ظرفیت‌های منحصر به فرد خواند و گفت: این شهرستان نخستین‌های کتابخانه عمومی استان، حوزه علمیه و نماز جمعه را از آن خود دارد.

حجت‌الاسلام زمانی موسوی افزود: مردم شهرستان اکنون دچار مشکلاتی در زمینه جاده، بهداشت و درمان و حوزه‌های دیگر هستند که این مطالبات به حق می‌طلبد که نگاه ویژه‌ای به این شهرستان شود.

به گزارش فارس، وی با اشاره به اینکه خورشیدخانی منشأ خیر و برکت برای شهرستان بود، بیان کرد: او در سمت سرپرست فرمانداری با تواضع و سعه صدر به مردم خدمت می‌کرد.

وی گفت: خورشیدخانی با حجم مشکلات سخت کار می‌کرد با اینکه از مزایای فرماندار برخوردار نبود.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com