ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  123767 تاریخ انتشار:  1401-02-29 - 07:00 تعداد بازدید:  160
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۷۸درصد واحدهای روستایی نهاوند نوسازی شد

مادستان

 رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند گفت: تاکنون ۲۰ هزار و ۳۰۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان نهاوند نوسازی و مقاوم‌سازی شده که این تعداد معادل ۷۸ درصد واحدهای مسکن روستایی این شهرستان است.
علیرضا نثاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعداد واحدهای مسکونی روستایی شهرستان نهاوند ۲۶ هزار و ۷۶۱ واحد و تعداد خانوارهای روستایی این شهرستان ۲۳‌هزار و ۴۶۰ خانوار است که از این تعداد تاکنون ۲۰‌هزار و ۳۰۰ واحد مسکن روستایی معادل ۷۸ درصد در شهرستان مقاوم‌سازی شده است.
وی تصریح کرد: میانگین نوسازی واحدهای مسکن روستایی در استان همدان ۶۴ درصد و میانگین کشوری ۵۳ درصد است و شهرستان نهاوند رتبه‌ اول نوسازی مسکن روستایی را در استان و در کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در حوزه بهسازی و عمران روستایی در شهرستان افزون بر ۳۲ میلیارد تومان اعتبار ملی، استانی و نماینده مصوب شده که تاکنون بیش از ۱۶ میلیارد تومان در قالب ۴۱ پروژه بهسازی روستایی تخصیص داشته که در مرحله اجرایی و قرارداد است و تا پایان تیرماه به اتمام می‌رسد.
نثاری ادامه داد: سهم اعتبارات ملی از این مبلغ ۲۲ میلیارد تومان است و در حوزه نوسازی مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر شهرستان نیز در یک‌سال گذشته تعداد ۷۱۰ واحد مسکونی از تسهیلات نوسازی استفاده کرده و بیش از ۵۵۰ واحد پایان کار خود را دریافت کرده‌اند.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند یادآور شد: اعتبار هزینه شده در این حوزه نیز افزون بر ۶۱ میلیاردتومان بوده و در این حوزه در یک‌سال گذشته بیش از ۱۳ میلیارد تومان نیز کمک بلاعوض ساخت از محل حساب ۱۰۰ حضرت امام(ره) و سازمان برنامه و بودجه به متقاضیان واجد الشرایط در شهرستان پرداخت شده است.
وی به تعداد سند مالکیت روستایی در نهاوند اشاره کرد و گفت: تعداد ۵۷۰ جلد سند مالکیت روستایی نیز در یک سال گذشته با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک صادر و تحویل مالکان شده است.
نثاری خاطرنشان کرد: در یک‌سال گذشته عملیات خاکی و زیرسازی معابر در ۳۷ روستای شهرستان انجام و ارائه خدمات فنی و بازنگری طرح‌های هادی ۱۲ روستا انجام شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com