ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  136538 تاریخ انتشار:  1402-11-11 - 11:30 تعداد بازدید:  194
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

وعده‌های وزیر نیرو در تأمین‌آب شرب محقق نشد
تأکید برکمبود جدی آب درکبودراهنگ

مادستان


کبودراهنگ-اکرم حمیدی-خبرنگار همدان‌پیام: نابسامانی‌های زیادی در تامین آب شرب روستاها و مدیریت پسماند فاضلاب وجود دارد و متأسفانه وعده‌های وزیر نیرو محقق نشد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر نیرو در زمان رأی اعتماد برنامه‌های بسیار خوب وقابل توجهی در خصوص مأموریت آن وزارتخانه ارائه کرد که انتظار می‌رفت این برنامه‌ها به اجرا در آید.

فتح‌ا... توسلی افزود: ما از تلاش و زحمات وی و کارکنان وزارت نیرو قدردانی می‌کنیم اما واقعیت این است که متأسفانه انتظارات و وعده‌های وزیر نیرو محقق نشده است و اکنون شاهد نابسامانی‌های زیادی در تأمین آب شرب روستاها و مدیریت پسماند و فاضلاب هستیم که این نابسامانی در حوزه انتخابیه بنده به شدت مشهود است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزارت نیرو تعهداتی داشته و وزیر نیرو نیز در زمان رأی اعتماد تعهداتی را در این باره به مجلس داد؛ مانند اینکه تولید انرژی و آب باید به چه حدی برسد، در بحث تأمین انرژی‌های پایدار باید چه اقداماتی انجام شود و انرژی‌های نو در دستور کار وزارت نیرو قرار بگیرد.

توسلی خاطر نشان کرد: بخشی از این تعهدات انجام و متأسفانه بخش دیگر انجام نشد.

وی تصریح کرد: این مسئله، در کنار مشکلاتی که ما در منطقه داشتیم و چندین بار تذکر دادیم و سوال و مصاحبه کردیم که ۶۵ روستا بی‌آب هستند و روزی نیم ساعت آب دارند، موجب شد که ما در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس سوال را مطرح کنیم.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ اکرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پاسخگوهای وزیر نیرو به سوالش در این کمیسیون گفت: وزیر در کمیسیون قول دادند که در ۲ هفته اقداماتی را انجام دهند، اما از آن ۲ هفته حدود  ۲ ماه می‌گذرد و آن وعده‌هایی که دادند به نتیجه نرسید. در نتیجه سوال به صحن ارجاع شد.

شایان ذکر است سوال از وزیر نیرو توسط نماینده مردم بهار کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی و جمع دیگری از نمایندگان مطرح شده که وزیر با حضور در کمیسیون کشاورزی پاسخ داد اما پاسخ وی برای نمایندگان قانع کننده نبود و سوال در دستور صحن مجلس قرار گرفت.

طبق مادۀ ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس، هر نماینده می‌تواند راجع به مسائل داخلی و خارجی کشور از وزیر مسئول درباره وظایف او سؤال کند.

هیأت رئیسه نیز موظف است سؤال را فوری به کمیسیون تخصصی مربوطه ارسال کرده و کمیسیون باید حداکثر در مدت ۱۵ ‌روز پس از وصول سؤال، جلسه‌ای با حضور وزیر و سؤال‌کننده تشکیل دهد و با شنیدن نظرات سؤال‌کننده و وزیر و بررسی‌های لازم، به موضوع رسیدگی کند.

طبق این ماده، اگر سؤال‌کننده، توضیحات وزیر را قانع‌کننده نداند، کمیسیون با تعیین قلمرو «ملی» یا «منطقه‌ای» سؤال، بلافاصله نسبت به ارجاع سؤال ملی به هیأت رئیسه برای اعلام وصول در اولین جلسه علنی اقدام می‌کند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com