ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  109661 تاریخ انتشار:  1399-04-07 - 11:00 تعداد بازدید:  287
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اجرای طرح 200 میلیاردی نورد در اسدآباد

مادستان

 ستاد اجرایی فرمان امام(ره) قرار است هشت طرح هر یک با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان در استان همدان اجرا کند که طرح نورد اسدآباد نیز یکی از این طرح هاست.

فرماندار شهرستان اسدآباد با اعلام این خبر گفت: طرح نورد تولید آهن رول، تیرآهن و میل‌گرد توسط بنیاد برکت با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۸۵۰ نفر با ورودی گندله و کنستانتره موجود در شهرستان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا، مجید درویشی با اشاره به خدمات ارزنده بنیاد برکت در شهرستان اسدآباد مطرح کرد: از ۶۴ مدرسه سطح استان همدان که توسط بنیاد برکت قرار است احداث و ساخته شود، تاکنون ۴۷ مدرسه  افتتاح شده و ۱۷ مدرسه نیز در مهرماه سال جاری به بهره برداری می رسد که مدرسه روستای وندرآباد نیز یکی این مدارس خواهد بود.

وی یادآور شد: در حال حاضر تأمین مالی این این مدرسه روستایی با اعتباری افزون بر ۱.۵ میلیارد تومان توسط بنیاد برکت انجام گرفته و به عنوان یکی از مطالبات مردم و دانش آموزان روستای وندرآباد این طرح مهرماه سال جاری افتتاح می شود.

درویشی با بیان اینکه مسجد روستای بیاج نیز توسط بنیاد برکت تأمین اعتبار شده و ظرف یک ماه آینده افتتاح می شود، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰ نفر از زوج های نابارور شهرستان برای درمان نازایی خود برای معالجه رایگان توسط بنیاد برکت به تهران معرفی شدند که امیدواریم کودکان آنها نیز جزء ۵۰۰۰ کودکی باشند که با همت بنیاد برکت در بحث معالجه رایگان متولد می شوند.

فرماندار اسدآباد در ادامه توزیع ۶۰۰ عدد کیف و لوازم التحریر با اعتباری افزون بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و توزیع ۱۵۰ میلیون تومان پوشاک و کفش بین دانش آموزان نیازمند اسدآبادی در سالتحصیلی ۹۸ را از دیگر اقدامات بنیاد برکت در شهرستان برشمرد و بیان کرد: بنیاد برکت طی برنامه جدیدی قرار است بودجه فنی و اعتباری دستگاه های اجرایی به هر میزان بودجه در اختیار آنها بگذارد، پنج برابر وام در اختیار متقاضیان قرار دهد که این امر از نقش مؤثری در اشتغال سطح روستاهای شهرستان اسدآباد برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در نیمه دوم سال بنیاد برکت برای ۳۰۰ نفر از روستائیان اسدآبادی با اعتباری افزون بر ۱۲ میلیارد تومان اشتغال ایجاد کرد، گفت: در نیمه دوم سال گذشته ۳۰ روستای شهرستان اسدآباد در سطح استان همدان پایلوت اشتغالزایی بنیاد برکت قرار گرفت که در این راستا ۲۷ روستا متقاضی و ۱۹۳۵ نفر ثبت نام کردند که در نهایت با تأیید و راستی آزمایی و اهلیت سنجی ۳۰۰  نفر از متقاضیان ثبت نام شده به بانک معرفی شدند.

درویشی اضافه کرد: در نیمه دوم امسال نیز ۱۹ روستای دیگر اسدآباد پایلوت اجرای اشتغال طرح سحاب بنیاد برکت با اعتباری افزون بر ۱۶ میلیارد تومان با اشتغالزایی ۴۶۰ نفر قرار دارد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com