ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  128766 تاریخ انتشار:  1401-09-22 - 15:43 تعداد بازدید:  288
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مردم از برنامه‌های بلندترین شب سال خبر ندارند
خانه‌های بوم گردی اسدآباد میزبان شب یلدا

مادستان


■ رئیس میراث فرهنگی: نبود  اینترنت منجر به اطلاع‌رسانی ناقص شد


 اسدآباد _ محمدجواد کوهی_خبرنگار همدان‌پیام: در چند سال گذشته استقبال مردم از خانه‌های بوم‌گردی در آخرین شب پائیز یا همان شب یلدا قابل توجه بوده و اکثر مردم شهرنشین‌ رفتن به خانه‌های بوم‌گردی را با ماندن در خانه‌های خود ترجیح می‌دهند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اسدآباد در گفت‌وگو با همدان‌پیام گفت:طبق برنامه سال‌های گذشته،امسال هم در شب یلدا میزبان مردم شهرستان و گردشگران هستیم.

کامران اکبری‌شایگان افزود:در روستاهای ترخین‌آباد و ملحمدره ۳ بوم‌گردی و یک مجتمع پذیرایی میزبان برنامه‌های شب یلدا هستند.

وی افزود:دسترسی سخت به اینترنت باعث شد برنامه‌های شب یلدا به خوبی اطلاع رسانی نشود.

غلامی یکی از شهروندان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:از برنامه‌های شب یلدا در خانه‌های بوم‌گردی شهر خبر ندارم و اگر برنامه خاصی است از مدیران درخواست اطلاع‌رسانی را داریم.

خلوصی یکی دیگر از شهروندان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:شب یلدا سال گذشته به همراه خانواده در یکی از خانه‌های بوم‌گردی بودم که متوجه حضور گردشگران و مهمان‌های غیربومی شدم که بسیار خوشحال کننده بود که یک خانه بوم‌گردی در یک روستای اسدآباد میزبان این عزیزان است که می‌توان گفت این خانه‌های بوم‌گردی یک ظرفیت بزرگ گردشگری است.

محمدی یکی از دانشجویان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:برگزاری مراسم شب یلدا در خانه‌های بوم‌گردی از نظر هزینه نیز به نفع مردم است و اگر هزینه‌ها اطلاع رسانی شود،استقبال مردم نیز بیشتر خواهد شد.

۱۹ آذر ۱۴۰۱ مدیر بازرسی اتاق اصناف شهرستان اسدآباد در گفت‌وگو با همدان‌پیام گفت:تیم‌های نظارت بر قیمت‌های بازار افزایش داشته و در حال حاضر ۴ تیم مشترک بر قیمت‌‌ها نظارت دارند.

هادی نامور افزود:نصب قیمت بر روی اقلام الزامیست و در بازرسی‌ها قیمت فاکتور خرید بررسی می‌شود.

وی افزود:تا به امروز تصمیمی برای فروش میوه به قیمت تعاونی در مراکز ویژه نداشتیم و در صورت تصویب به اطلاع مردم خواهیم رساند.

در پایان باید بگوییم اکثر مردم برای بلندترین شب سال که یلدا نام دارد در حال برنامه‌ریزی هستند که برخی از مردم در خانه بزرگان خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند و طبق گفته مدیران خانه‌های بوم‌گردی برخی از شهرنشین‌ها برنامه‌ریزی حضور در خانه‌های بوم‌گردی را دارند که به دليل دسترسی سخت به اینترنت تا به امروز اطلاع رسانی نشده است.

امیدواریم مدیران نسبت به اطلاع رسانی محل‌های ویژه برنامه‌های یلدا اقدام کنند و مدیران صمت و اصناف نیز بر قیمت‌های بازار نظارت بیشتری داشته باشند تا همه مردم بتوانند بلندترین شب سال را دور هم جشن بگیرند.

مدیر مجتمع توریستی ملحمدره در گفت‌وگو با همدان پیام گفت:در شب یلدا امسال میزبان شهروندان و گردشگران در روستای توریستی ملحمدره هستیم.

ابوالفضل ابراهیمی افزود: تلاش خواهیم کرد با همکاری اداره میراث فرهنگی شهرستان یک برنامه منسجم برای مهمان‌های عزیز داشته باشیم.

وی افزود:نصب دکل مخابراتی در روستا برای مردم و گردشگران خوشحال کننده بود که امیدواریم در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com