ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115690 تاریخ انتشار:  1399-11-18 - 07:00 تعداد بازدید:  205
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار شهرستان اسدآباد:
رتبه نخست کشوری ورزشکار اسدآبادی در ورزش باستانی و زورخانه‌ای

مادستان


 «در مسابقات منطقه 4 غرب کشور که با حضور منتخبین استان‌های کرمانشاه، همدان، خرم‌آباد، ایلام و کردستان به میزبانی شهرستان قروه در ۱۳ بهمن‌ماه برگزار شد، موفق به کسب رتبه نخست کشور در ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای شدم و به فینال نخستین دوره مسابقات چندجانبه کشور در رشته میل‌گیری سنگین جام فجر حاج قاسم سلیمانی راه یافتم و این مسابقات فینال در ۲۳ بهمن‌ماه به میزبانی شهر ری برگزار خواهد شد.»
رئیس هیأت ورزش زورخانه‌ای اسدآباد خود را اصالتا اسدآبادی و ۳۲ ساله معرفی کرد و افزود: در سن ده سالگی در سال ۷۷ به ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای روی آوردم و در سن ۲۰ سالگی به‌صورت حرفه‌ای در این رشته ورزشی فعالیت داشته‌ام.
جعفر نوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: با بیان اینکه تاکنون ده مقام کشوری را در مسابقات قهرمانی رشته کباده و میل‌گیری سنگین کسب کرده‌ام و ۲ سال به تیم ملی دعوت شده‌ام، خاطرنشان کرد: طی ۳ سال در لیگ برتر کشور عضو تیم شهرداری اردبیل و عمران پویش کردستان رکوردار ۷۰ کیلو در وزن خود بوده‌ام.
وی با اشاره به ۳۰ مقام قهرمانی استانی و قهرمانی لیگ خود، یادآور شد: قرار بر برگزاری مسابقات آسیایی در کره جنوبی بود که به‌دلیل شیوع کرونا فعلا این مسابقات منتفی شده و درصورت برگزاری، در این مسابقات شرکت خواهم کرد.
نوری در ادامه با بیان اینکه ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای یک جریان فرهنگی محسوب می‌شود، اظهار کرد: همواره وجه فرهنگی، پهلوانی و فعالیت‌های خیر و اعتقادی این رشته وجهه بر بخش ورزشی آن چربیده است.
وی با اشاره به اینکه در این رشته ورزشی سنتی برد و باخت معنایی ندارد، تصریح کرد: ورزش زورخانه‌ای نسبت به سایر رشته‌ها، ورزشی تأثیرگذار بوده و همین امر موجب ترغیب بنده به سمت این ورزش شده است.
رئیس هیأت ورزش زورخانه‌ای اسدآباد  اظهار کرد: با توجه به فعالیت جمعی ورزش پهلوانی، اخلاق و منش‌های پسندیده و ستودنی آن، تقویت فرهنگ‌سازی این رشته ورزشی در سطح جامعه نیاز است.
نوری با تأکید بر تقویت رشته ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای در جامعه، افزود: شهرستان اسدآباد در رشته پهلوانی و زورخانه‌ای در استان همدان پیشتاز بوده و بسیاری از ورزشکاران این رشته حایز رتبه‌های بالایی در مسابقات استانی و کشوری بوده‌ و هستند.
نوری تعداد ورزشکاران ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی این شهرستان را صد نفر برشمرد و یادآور شد: سال گذشته میزبانی مسابقات بزرگسالان ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی انفرادی را برای شهرستان گرفتیم که این رویداد برای شهرستان بی‌سابقه بود و برای نخستین بار در شهرستان برگزار گردید و در این مسابقه تیم اسدآباد اول شد.
این ورزشکار اسدآبادی خاطرنشان کرد: شهید ابراهیم شعبانی تنها شهید اسدآبادی در استان همدان بوده که در این رشته فعالیت داشته و با اخلاق و منش پهلوانی در زمان حیات و پس از حیات الگویی بس ارزنده برای ورزشکاران به‌ویژه جوانان و نوجوانان بوده است.
وی با اشاره به وجود باشگاه زورخانه‌ای در شهر اسدآباد افزود: این باشگاه زورخانه درحال‌حاضر به نام این شهید بزرگوار مزین است.
وی یادآورشد: این شهید بزرگوار در رویکرد نوین ورزش پهلوانی شهرستان از نقش مؤثری برخوردار بوده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com