ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  138357 تاریخ انتشار:  1403-03-27 - 09:30 تعداد بازدید:  178
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نهاوند صاحب اتاق بازرگانی شد

مادستان


نهاوند -کمالوند -خبرنگار همدان‌پیام: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی نمایندگی شهرستان نهاوند با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه و نمایندگان اتاق بازرگانی استان، نماینده نهاوند در مجلس، امام جمعه و فرماندار و معاون عمرانی فرماندار و همچنین فعالان اقتصادی شهرستان باهدف ارائه خدمات به بازرگانان و فعالان اقتصادی شهرستان راه‌اندازی شد.

این اتاق با هدف صدور و تمدید کارت‌های بازرگانی، حمایت از فعالان این حوزه و ارتقای موقعیت اقتصادی استان، فعالیت می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی همدان گفت: باهدف ارتقا وضعیت اقتصادی استان، اتاق نهاوند راه‌اندازی شده است

به گفته رحیم مرتضایی، نهاوند اقتصاد درون گرایی دارد که با توجه به جمعیتی که دارد می‌توانست بهتر از این مطرح و ارتقا یابد که حالا به دلایلی این اتفاق به تعویق افتاده و انتظار داریم از این پس با حمایت نماینده نهاوند در مجلس، فرماندار و مسئولان شهرستان به رفع موجود در شهرستان منجر شود.

وی با بیان اینکه در اتاق ۱۲کمیسیون با حدود ۳۰ تا ۴ متخصص فعالیت دارند و از نهاوند هم فعالین اقتصادی در این کمیسیون‌ها حضور دارند که جمع بندی را برای شورای گفتگو دارند و وظیفه این شورا رفع موانع تولید و مشکلات اقتصادی استان است که قوی‌ترین شورای دولت در بخش خصوصی است و ریاست آن را استاندار عهده‌دار است.

به گفته رئیس اتاق بازرگانی همدان در سال گذشته طبق اطلس صادراتی استان ، ۲۰۹ قلم کالای صادراتی در استان داریم.

مرتضایی همچنین با بیان اینکه بخش آموزش اتاق بازرگانی در حوزه‌های مختلف فعال است، تصریح کرد: از مجموعه اتاق نهاوند خواستار تشکیل و راه‌اندازی کمیسیون‌ها و بررسی و اعلام موانع و مشکلات شهرستان استان هستیم.

 افزایش نمایندگی و شعب اتاق در شهرستان‌ها

خزانه دار و عضوهیأت رئیسه اتاق بازرگانی استان هم گفت: اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی در دوره جدید مسئولیت اتاق استان سیاست هیأت نمایندگان و هیأت رئیسه جدید برای گسترش شعبات و نمایندگی‌های شهرستان‌ها در استان بوده که تاکنون در این دوره اتاق بهار و نهاوند افتتاح و آغاز به‌کار کرده‌است.

به گفته رامین رحیمیان، برای تویسرکان که پیش از این اتاق داشته اما فعال نبوده هم برنامه‌ریزی هایی شده و نمایندگی اتاق ملایر هم به شعبه ارتقا یافته است.

وی هدف هیأت رئیسه از گسترش اتاق‌ها را دسترسی اسان و راحت‌تر فعالپان اقتصادی به امکانات و خدمات اتاق و همچنین تقویت تعامل با مسئولان محلی در شهرستان‌ها عنوان کرد.

ضمن آنکه مدیریت جدید اتاق از سیاست گسترش نمایندگی‌های اتاق بازرگانی به دنبال معرفی بهتر امکانات اتاق به فعالان اقتصادی، (ظرفیت شورای گفتگو، کمیسیون‌های اقتصادی اتاق) جذب اعضای جدید برای اتاق و ارتقا جایگاه اتاق استان در کشور است.

به گفته رحیمیان در این‌باره واحد آموزش اتاق استان با حضور فعال در شعب و نمایندگی  شهرستان‌ها را داشته تا با معرفی بهتر اتاق به فعالان زمینه‌ساز حضور فعال آن‌ها در اتاق استان نیز باشد.

 از پیشرفت اقتصادی نهاوند حمایت می‌کنم

نماینده نهاوند در مجلس شورای اسلامی هم هدف از راه اندازی این اتاق را ایجاد یک بستر برای هماهنگی بخش خصوصی با دولتی دانست که با وجود تنوع ظرفیت‌ها در نهاوند توقع می رفت و باید پیش از این‌ها فعال می شد که حالا هم انتظار تقویت تعامل و افزایش خروجی و رفع مشکلات فعالان در این حوزه را داریم.

علیرضا نثاری تأکید کرد: بر همین اساس هم حمایت خود را از این مجموعه با هدف رشد و ارتقای شهرستان اعلام می‌‎کنیم و خواستار برنامه محور بودن اهداف و اقدامات را داریم.

نثاری ابراز امیدواری کرد: گزارش‌ها و اقدامات خوبی از فعال شدن ظرفیت‌ها و داشته‌های بزرگ نهاوند به‌عنوان خروجی این اتاق در حوزه اقتصاد و صنایع و تقویت زیر ساخت‌های اشتغال شهرستان شنیده شود.

 راه اندازی اتاق نهاوند تحقق شعار سال

فرماندار نهاوند هم گفت: در تأکید و تحقق شعار سال که رهبری فرمایش کرده اند، این اقدام بسیار مهم و مرتبط است که انتظار می‌رود شهرستان نهاوند به‌عنوان سومین شهر استان به جایگاه واقعی خود از نظر داشته ها و ظرفیت‌ها برسد و مردم هم راضی باشند.

ضرغام احمدوند شروع نماینده نهاوند در مجلس را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: توقع می رود به جهش خوبی در حوزه اقتصاد به‌ویژه برسیم و از مسئولان استان هم انتظار حمایت و همراهی داریم.

راه راحت بازرگانان برای دریافت کارت

نایب رئیس اتاق بازرگانی همدان هم در این آیین با بیان اینکه پیش از این بازرگانان باید برای گرفتن کارت بازرگانی به همدان مراجعه می کردند‌، افزود: بازرگانان ما حالا با مراجعه به این نمایندگی در شهرستان به راحتی می‌توانند، کارت بازرگانی دریافت کنند.

مؤمنعلی خزایی راه اندازی این اتاق را برای شهرستان مهم ارزیابی کرد و گفت؛ وجود یک شهرک صنعتی برای نهاوند کم است و باید توسعه یابد. وی تأکید کرد: از این رو نیازمند حمایت نماینده نهاوند در مجلس و مسولان استان و شهرستان هستیم.

نایب رئیس اتاق بازرگانی همدان گفت: با وجود تجار فعال به هر دلیلی موفق به گرفتن کارت بازرگانی نشده و فعلا ۲۵ مورد کارت بازرگانی دارند، که انتظار می‌رود با راه‌اندازی این اتاق رغبت تجار برای گرفتن کارت افزایش یابد و موانع هم رفع شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com