| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 124615 |
تاریخ انتشار: 1401-04-11 - 12:35 |
تعداد بازدید: 262 |
|
|
|
|

توزیع کالاهای اساسی به نرخ مصوب دولتی در کبودراهنگ
مادستان
کبودراهنگ اکرم- حمیدی، خبرنگار همدان پیام: برای حفظ آرامش بازار و ثبات قیمتها ۵ قلم کالای اساسی به نرخ مصوب دولتی از ابتدای سال تاکنون در شهرستان کبودرآهنگ توزیعشده است.
فرماندار شهرستان کبودراهنگ در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۷۸تن انواع برنج وارداتی و ۸۱تن شکر، ۳۲تن قند،۳۲تن گوشت منجمد،۲۷تن مرغ منجمد،در شهرستان کبودرآهنگ توزیعشدهاست.
مسلم غلامی همچنین افزود: تأمین کالای اساسی موردنیاز مردم، قیمتگذاری کالا، نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی از مهمترین وظایف ستاد تنظیم بازار است و اقداماتی که انجام میگیرد باید در راستای بهبود کسبوکار و ارائه خدمات به مردم باشد.
وی استمرار گشتهای بازرسی و نظارت جدی و میدانی را یکی از الزامات ثبات و پایداری در بازار دانست و افزود: در مدت یک ماه گذشته ۷۵ مورد بازرسی از انبارها انجامشده و تعداد ۲۳مورد به علت اعلام نکردن موجودی به تعزیرات حکومتی معرفیشدهاند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|