ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  117641 تاریخ انتشار:  1400-02-27 - 09:47 تعداد بازدید:  457
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

وعده ۹ماهه شهردار محقق شد
آبرسانی به بام نهاوند بااستقرار ایستگاه پمپاژ

مادستان

 نهاوند- معصومه کمالوند-خبرنگار همدان پیام-اتفاق‌های خوبی برای بام نهاوند رخ داده و یقینا بازخورد و پاسخ خوبی هم در مواجهه با این اقدامات در راه خواهد بود.
رقم قابل توجهی در مدت کمتر از ۲سال در بام هزینه شد اما پیش بینی ها از افق و آینده ی این موقعیت مستعد در نهاوند میگوید این هزینه ها ارزشش را دارد.
بام نهاوند ۴۰سال در بهترین موقعیت یک شهر تاریخی، توریستی قرار گرفته بود و بر فراز گرین پر برف که سپیدی شانه هایش در این افق زیبا جلوه گری می کند و تا چشم کار می کند مخمل سبز درختان در بهار و تابستان عشوه گری دارد و بر تن شهر به زیبایی سایه گسترانیده است، و چه افسوس که تنها به نام" چُت" بود و برای  این همه داشته بالقوه کسی کاری نمی کرد.
آن هزینه ۱۲میلیاردی برای ساماندهی بام نهاوند و ایجاد زیر ساخت های گردشگری و بدنبال آن تقویت شرایط سرمایه گذاری در این موقعیت آماده با تمدید واگذاری بام نهاوند به شهرداری از ۱۵به ۳۰سال و راحت شدن خیال بخش خصوصی برای فعال کردن حضورش در بام ، حالاپیگیری مشگل چندین ساله پاسخ داد و درختان بام هم حالا با خیال راحت هر سال سبز می شوند و دیگر خزان بی آبی و راه حل های مقطعی هراس شان نمی دهد.
شهریور ۹۹ شهردار نهاوند از تلاش برای حل مشگل تامین آب برای درختان بام وعده داده بود و حالا پس از گذشت ۹ماه این وعده هم محقق شد.
شهردار نهاوند گفت: پس از دوسال پیگیری شهرداری نهاوند تامین آب بام نهاوند دائمی شد.
 محمد حسین پور در همین باره از راه‌اندازی و احداث ایستگاه پمپاژ آب با ظرفیت ۳۰۰ هزار لیتر خبر داد و افزود: پس از ۲سال پیگیری شهرداری نهاوند تامین آب بام نهاوند دائمی شد.
به گفته حسین پور با انتقال آب از چاه میدان علیمرادیان تا ایستگاه پمپاژ و ادامه لوله‌گذاری تا دریاچه بام مشکل تامین آب بام نهاوند برای آبیاری فضای سبز برای همیشه حل شد.
شهردار نهاوند ضمن قدردانی از اعضای شورای شهر برای حمایت آنها در اجرایی شدن این پروژه خاطرنشان کرد: این اقدام کاری ماندگار است چرا که با تامین آب پروژه ساماندهی بام نهاوند تکمیل شد.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com