ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  109487 تاریخ انتشار:  1399-04-01 - 12:47 تعداد بازدید:  297
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۹ روستای اسدآباد در انتظار بهسازی

مادستان

  ۹ روستای اسدآباد تا پایان تیرماه سال جاری از محل اعتبارات قیر رایگان بهسازی می گردد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اسدآباداظهار کرد: ۹ روستای اسدآباد در سال جاری از محل اعتبارات قیر رایگان در دستور کار اجرای طرح هادی و بهسازی قرار دارند که در حال حاضر بهسازی و اجرای طرح هادی روستاهای بادخوره، قاسم آباد لک لک و صادق آباد انجام گرفته و بهسازی روستای چنارسفلی نیز در دست اجراست و مابقی روستاها هم در دست اقدام قرار دارند که تا پایان تیرماه امسال بهسازی تمامی این روستاها به پایان خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، محمدکرم معصومی با اشاره به اینکه اجرای طرح هدف گردشگری روستاهای ملحمدره و حبشی نیز از محل اعتبارات سال ۹۸ با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان در دست اجرا است، تصریح کرد: تکمیل طرح هدف گردشگری روستاهای ملحمدره و حبشی به اعتباری افزون بر چهار میلیارد تومان نیاز دارد که در صورت اختصاص این میزان اعتبار در سال جاری قطعاً طرح گردشگری دو روستا شامل بهسازی و سنگفرش تکمیل می شود و به پایان می رسد البته در حال حاضر با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان از اعتبارات سال ۹۸ اجرای کانال سنگی روستای ایوراع و بیتروان در دست انجام است.

معصومی در ادامه با بیان اینکه ۸۶ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار اسدآباد در دستور کار صدور سند مالکیت قرار دارند که تاکنون ۹۴ درصد سند مالکیت ۸۶ درصد روستاهای در دستور کار قرار گرفته، صادر و تحویل داده شده است، گفت: از ۸۴ روستای بالای ۲۰ خانوار اسدآباد ۷۲ روستا با همکاری ثبت اسناد در دستور کار صدور سند مالکیت قرار دارند که این اقدام در مراحل پایانی خود قرار  گرفته و شش درصد باقیمانده از مساکن نیز فعلاً مالکان آنها مراجعه نکرده اند که در صورت مراجعه این تعداد باقیمانده به صورت صددرصدی صدور سند مالکیت مساکن ۷۲ روستا به پایان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه پس از صدور سند مالکیت روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان، روستاهای زیر ۲۰ خانوار در برنامه قرار خواهد گرفت، افزود: صدور سند مالکیت در روستاها مزایای دریافت تسهیلات، ضمانت بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی ملک را به همراه دارد و این شرایط میل و رغبت مردم برای سنددار کردن املاک را افزایش می دهد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اسدآباد در پایان خاطرنشان کرد: اسناد مالکیت روستایی نقش مؤثری در وسعت بخشی به مالکیت های مسکونی، تجاری و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در روستاها دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com