ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116934 تاریخ انتشار:  1400-01-25 - 10:37 تعداد بازدید:  270
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

افتتاح گاوداری ۶ هزار رأسی و کارخانه تولید دستکش لاتکس تا هفته دولت

مادستان


 ملایر-زهرا امیری- خبرنگار همدان‌پیام: همه‌ساله رهبر معظم انقلاب، متناسب با شرایط حاکم بر کشور سال را به‌نامی مزین می‌کنند تا این مهم سرلوحه برنامه‌ریزی‌های مسئولان و مردم قرار بگیرد.
پس از انتخاب نام «رونق تولید» برای سال ۹۸، ایشان سال ۹۹ را نیز به‌نام سال «جهش تولید» نام‌گذاری کردند. ایشان همچنین سال ۱۴۰۰ را به نام «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نام‌گذاری کردند.
فرماندار ملایر با بیان اینکه در راستای توجه به تولید و جامه عمل پوشاندن به شعار سال، طرح‌های بزرگ تولیدی و صنعتی در شهرستان درحال اجراست، گفت: در روزهای گذشته تعدادی از واحدهای تولیدی توسط مسئولان و معاونان فرمانداری بازدید شده که طبق بررسی‌ پیگیری‌ها برای به نتیجه رسیدن طرح‌های مهم صنعتی و تولیدی به استان ارسال شده است. قدرت‌ا... ولدی با بیان اینکه 4 طرح مهم شامل گاوداری ۶ هزار رأسی با همکاری شرکت شستا، کارخانه تولید دستکش لاتکس و 2 طرح بزرگ مبل و منبت درحال انجام است، افزود: قرار است گاوداری ۶ هزار رأسی با شرکت شستا و کارخانه تولید دستکش لاتکس تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد.
وی ضمن ابراز گلایه از وضعیت گلخانه‌ها در ملایر، گفت: در این زمینه از شرکت شهرک‌های صنعتی ناراحت هستیم زیرا گلخانه‌ها وضعیت خوبی ندارند.
ولدی در ادامه با بیان اینکه در شهرک امام رضا(ع) نیز چند طرح مهم از جمله شرکت‌های فروسیلیس درحال انجام است، گفت: با پیشرفت خوبی که این طرح‌ها دارند، تا خردادماه آماده و در هفته دولت به بهره‌برداری برسد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان احیا شد، گفت: از مهم‌ترین این واحدها شهرک فولاد جعفری و واحد تولیدی شایان سام بوده است.
 فرماندار ملایر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت قرمز شهرستان ملایر، گفت: ورود خودروهای شهرهای قرمز به شهرستان و خروج خودروهای شهرستان نیز به شهرستان‌های قرمز ممنوع است و متخلفان جریمه می‌شوند.
وی با بیان اینکه با برگزارکنندگان مراسم عروسی و عزا نیز برخورد می‌شود، خاطرنشان کرد: ما با کسی تعارف نداریم و همشهریان باید موارد بهداشتی را در این شرایط رعایت کنند تا بتوانیم به وضعیت عادی برسیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com