ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  123948 تاریخ انتشار:  1401-03-07 - 07:00 تعداد بازدید:  141
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هزار حلقه چاه غیرمجاز در رزن مسدود شد

مادستان


 رزن_محیا حق‌وردی‌لو_خبرنگار همدان پیام: در سال‌‌های گذشته، سمن آب تشکیل شد که با همت سازمان‌های مردم نهاد حدودا هزار حلقه چاه غیر مجاز مسدود شد.
فرماندار شهرستان رزن در جلسه‌ ای که با حضور سمن‌ها برگزار شد، گفت: سازمان‌های مردم نهاد در تمامی زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... حضور پررنگ دارند. علی اصغر غفاری آثار از اقدامات انجام شده توسط خیرین و سمن‌ها خبر داد و افزود: در بخش خرقان اقدامات بسیار خوبی انجام شده است؛ ایجاد کتابخانه‌ای با ۵ هزار جلد کتاب بدون یک ریال اعتبار دولتی، تشکیل NGO در روستاهای حوزه خرقان برای تهیه و تامین جهیزیه، بازسازی پارک برای بازی کودکان، آسفالت‌ریزی در روستا، بهسازی مسیر مزار شهداء، فراهم‌سازی شرایط برای ایجاد ۱۶ هکتار شهرک صنعتی بدون یک ریال اعتبار دولتی بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته است.وی ادامه داد: سمن آب در سال‌های گذشته تشکیل و حدودا هزار حلقه چاه غیر مجاز را مسدود کردند.
فرماندار همچنین حضور سمن‌ها را لازم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: چند سمن ثبت شده و چند سمن درحال اجرا داریم؛ ما از تمامی سمن‌ها استقبال می‌کنیم و آمادگی کمک به فعالیت سمن‌ها در حوزه‌های مختلف را داریم و به آنها نیازمند هستیم.غفاری آثار تصریح کرد: مشکلات اقتصادی ما از حوزه فرهنگ نشات می‌گیرد، بنابراین وجود کتابخانه در تمامی روستاها لازم است؛ درحال حاضر ۶ روستا نیازمند تاسیس کتابخانه هستند که امیدواریم هر چه سریع‌تر بتوانیم با کمک سمن‌ها این مشکل را برطرف کنیم.وی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باید در هر روستا یک کارگاه داشته باشیم، شرایط زمین را ما مهیا خواهیم کرد و دهیاران باید پیگیر این موضوع برای احداث کارگاه و اشتغال‌زایی باشند؛ در احداث این کارگاه‌ها ما نیازمند حضور فعال سمن‌ها و خیرین هستیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com