ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  121024 تاریخ انتشار:  1400-09-16 - 07:00 تعداد بازدید:  169
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیر جهادکشاورزی بهار خبر داد
تولید سالیانه 410 تن گوشت شترمرغ در بهار

مادستان

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهار گفت: سالیانه 410 تن گوشت، 2هزار قطعه جوجه و  2 هزار و600 عدد تخم از پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید می‌شود.
عبدالحسین اکبری با بیان اینکه شهرستان بهار دارای 885 قطعه شترمرغ بوده که 65 قطعه آن مولد و 820 قطعه دیگر پرواری است، افزود: سالیانه 410 تن گوشت، 2 هزار قطعه جوجه و 2هزار و 600 عدد تخم از پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید می‌شود که در این زمینه شهرستان بهار رتبه نخست در تولید گوشت شترمرغ در استان را دارد.
وی با اشاره به اینکه شترمرغ‌ها اهلی و در برخی نقاط دنیا پرورش داده می‌شوند، ادامه‌داد: پرهای شترمرغ کاربرد تولید پوشاک و زینتی دارد و پوست آنها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می‌شود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهار با بیان اینکه روغن، پر و پوست از فرآورده‌های پرورش شترمرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیه‌ای از جمله سیاست‌های راهبردی جهادکشاورزی است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com