ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  145941 تاریخ انتشار:  1404-10-03 - 10:26 تعداد بازدید:  74
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نماینده ملایر در همایش علمی شهر ازندریان عنوان کرد
کاهش مشکلات کشور با اعتماد به ظرفیت‌های داخلی

مادستان


باید از نیروهای توانمند داخلی و جوانان نخبگان برای پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی کشور بهره‌برداری کنیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، در همایش علمی شهر ازندریان بر اهمیت پیوند علم و ایمان و لزوم مدیریت مبتنی بر اصول اخلاقی و دینی تأکید کرد و گفت: آنچه کشور ما به آن نیاز دارد، اعتماد به جوانان و نوآوری‌هایی است که می‌توانند تحول‌آفرین باشند.

به گزارش همدان‌پیام، احمد آریایی نژاد در ادامه شهید سلیمانی را به‌عنوان الگوی برجسته‌ای از مدیریتی کارآمد و متعهد به ارزش‌های اسلامی معرفی کرد.

احمد آریایی‌نژاد در همایش علمی و گردهمایی طلاب و فرهیختگان ازندریان، با تأکید بر اهمیت معنویت و اخلاق در سطح مسئولان کشور، گفت: در صورتی که مسئولان به اصول دینی و اخلاقی پایبند نباشند، جامعه به بحران‌هایی جدی دچار می‌شود.
وی از شهید سلیمانی به‌عنوان نمونه‌ای از یک مدیر متعهد و کارآمد یاد کرد و ادامه داد: شهید سلیمانی توانست با ایمان، اخلاص و مدیریت صحیح، همگان را به خود جذب کند و در عرصه‌های مختلف جهانی اثرگذار باشد.

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی‌های مدیریتی شهید سلیمانی گفت: شهید سلیمانی همواره بر اصول اخلاقی و دینی تأکید داشت و از این رو به‌عنوان الگویی برجسته در عرصه مدیریت شناخته می‌شود که می‌تواند برای مسئولان کشور راهگشا باشد.

آریایی‌نژاد در ادامه به لزوم اعتماد به توانمندی‌های داخلی کشور و بهره‌گیری از جوانان، نخبگان، و ظرفیت‌های بومی برای حل مشکلات اقتصادی و مدیریتی کشور اشاره کرد و تأکید کرد: ما باید از ظرفیت‌های داخلی خود استفاده کنیم تا مشکلات اقتصادی و مدیریتی را حل کنیم. این امر تنها با حمایت از کارهای خیر و مردمی، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، امکان‌پذیر است.

 علم بدون اخلاق، به انحراف منتهی می‌شود

نماینده ملایر در مجلس با استناد به فرمایشات شهید مطهری و مقام معظم رهبری، از علم بدون تهذیب و جهت‌گیری اعتقادی به‌عنوان عاملی برای فساد و انحراف در جامعه یاد کرد و گفت: توانمندی‌های علمی بدون جهت‌گیری اخلاقی و دینی می‌تواند به فساد و خیانت منجر شود. 

وی یادآور شد: بسیاری از متخلفان و مفسدان، افرادی باهوش و آگاه به قوانین هستند، اما نبود تربیت اخلاقی صحیح باعث انحراف آنها شده است.

آریایی‌نژاد ادامه داد: اینکه علم و فناوری در دنیای امروز چگونه مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، نمونه‌هایی مانند جنگ غزه و دیگر بحران‌های جهانی را در پیش روی داریم که نشان می‌دهد قدرت‌های بزرگ جهانی از علم و فناوری به‌عنوان ابزاری برای ظلم به مظلومان استفاده می‌کنند.

 توجه به معنویت در مدیریت کلید موفقیت کشور

آریایی‌نژاد در پایان با تأکید بر ضرورت توجه به معنویت در مدیریت و حکمرانی، گفت: بدون توجه به اخلاق و معنویت در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیمات کلان، جامعه با بحران‌های جدی مواجه خواهد شد. ادامه داد: اگر ما در هر حوزه‌ای از مدیریت از اصول دینی و اخلاقی فاصله بگیریم، بحران‌هایی در پی خواهد داشت که جبران‌ناپذیر خواهد بود.

وی همچنین بر اهمیت نقش طلاب و فرهیختگان در تقویت این فرهنگ دینی در جامعه تأکید کرد و گفت: طلاب و دانشجویان می‌توانند با پیوند علم و اخلاق، به‌عنوان کاتالیزورهای تحول‌ساز در جامعه عمل کنند و به بهبود وضعیت کشور کمک نمایند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com