ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  107357 تاریخ انتشار:  1399-01-18 - 07:00 تعداد بازدید:  219
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

جـورقان شهری خالی از کرونا

نویسنده : سپیده راشدی

مادستان


 با شیوع ویروس کرونا در شهرستان همدان، از همان ساعات اولیه اطلاع از شیوع ویروس منحوس، شورای اسلامی و شهرداری جورقان به‌سرعت اقدام به تشکیل ستاد مبارزه با ویروس کرونا را در دستور کار قرار دادند و با دعوت از امام جمعه شهر و تمامی مسئولان بومی به تشکیل قرارگاه مردمی با حضور جوانان پای‌کار و فعال از اقشار مختلف اقدام کرد و با تعیین مسئول قرارگاه مردمی از بین نیروهای مردمی در قالب دسته‌های مختلف محلی تمامی معابر و اماکن عمومی و خیابان‌ها و کوچه‌های اصلی و فرعی را به‌صورت منظم و روزانه ضدعفونی و از کل شهر گندزدایی کرده است و با اقدامات روزانه و ۲۴ ساعته پیشگیری از شیوع کرونا خوشبختانه تاکنون آماری از ابتلا به کرونا در جورقان گزارش نشده است.
شهردار جورقان با اعلام این خبر و در مصاحبه با همدان‌پیام ادامه داد: تمام مشکلات و موارد مطرح شده در ۵ نوبت جلسه ویژه کرونا و البته با همکاری عالی مردم شهر در دستور کار قرار گرفته و رسیدگی شد. موارد مصوب به طرق مقتضی و البته بیشتر از طریق فضای مجازی به استحضار عموم مردم و شهروندان رسید.
مجید قره‌باغی با تاکید بر اینکه در همان روزهای آغازین شیوع ویروس، ورودی‌های فرعی شهر و راه‌های دسترسی به تفرجگاه‌ها و پارک‌ها و سد تغذیه مصنوعی شهر بسته شد، افزود:  دراین راستا سمن‌های فعال سطح شهر، هیات امنای مساجد و هیات‌های مذهبی همکاری تنگاتنگی با مجموعه مدیریت شهری داشته و خودجوش و داوطلبانه و با کمک‌های جانی ومالی وحضور در صحنه این بحران را دوشادوش مجموعه همراه با شهرداری و شورای اسلامی شهر مدیریت می‌کنند.
قره‌باغی تاکید کرد: سمن‌های فعال شهر از جمله  انجمن فرزندان الوند و سایر ارگان‌ها و مجموعه هلال احمر، شبکه بهداشت شهر، پایگاه‌های بسیح مردمی فعال سطح شهر، کلانتری ۱۸ شهر جورقان، و حوزه شهیدمبارکی سپاه ناحیه همدان به‌جد در این روند مجموعه قالب ستاد کرونا و شهرداری و شورای اسلامی را یاری کرده‌اند. در این راستا در مصوباتی و با درایت شهروندان، روز سیزده بدر هم به‌صورت عالی با ماندن مردم در منازل در تاریخ این شهر ماندگار شد.
شهردار جورقان گفت: همچنان تمامی صنوف غیرضروری سطح شهر با تعطیلی مغازه‌ها و کارگاه‌های خود، عملا در قطع زنجیره این ویروس منحوس به مجموعه شهر کمک می‌کنند. ورودی اصلی شهر روزانه با حضور نیروهای مردمی تحت نظارت شهرداری و شورای اسلامی شهر کنترل شهر را به جهت تردد وسائط نقلیه سبک و سنگین غیربومی در دست دارند. پایگاه  انتظامی شهر  هم پابه‌پای شهرداری و شورای اسلامی در میدان بوده و در کنترل بازار روز شهر جورقان و تعطیلی آن و بستن صنوف غیرضروری در سطح شهر نقش عمده‌ای را ایفا کرده‌اند.
وی گفت: شورای اسلامی دراین راستا کمک‌های نقدی مردم همیشه درصحنه و خیرین را از طریق ریاست شورای اسلامی برای خرید ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده‌ها استفاده کرده و همچنین در جلسات رسمی از مجموعه خیرین تقدیر کرده است. از طرفی از حال افراد مستضعف هم غافل نبوده و کمک‌های نقدی و غیرنقدی به‌صورت بسته‌های مواد غذایی برای این قشر فراهم کرده‌ایم.
شهردار جورقان تشریح کرد: ساعات کاری شهرداری و شورای اسلامی شبانه‌روزی گردیده و روزانه در ۲ نوبت و حتی  در بعضی روزها ۳ نوبته سطح شهر توسط واحد و اکیپ ضدعفونی شهرداری شهرجورقان و با تلاش جانانه پاکبانان خدمات شهرداری و همچنین قرارگاه مردمی ضدعفونی و گندزدایی می‌گردد. تمامی نمازهای جماعات مساجد سطح شهر تعطیل شده و اجتماعات مختلف سطح شهر  با همکاری مردم لغو شده و حتی مراسمات عروسی و جشن‌های مذهبی فعلا از‌ طرف مردم برگزار نمی‌شود و حتی مراسمات ترحیم و خیرات هم به پس‌از قطع زنجیره ویروس کرونا موکول شده است .
وی در پایان با بیان اینکه مردم جورقان با عمل به شعار درخانه ماندن تا قطع کامل ویروس کرونا مانع ورود کرونا به شهر شدند، گفت: با تاکیدات شهرداری و اعضای شورای اسلامی و مدیریت بهداشت شهر جورقان نانوایی‌های سطح شهر و مشاغل ضرور کاملا کنترل شده و با توزیع ماسک در سطح ۴شهر و دستکش‌های یکبار مصرف و... سعی در کنترل بیش‌از پیش را داریم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com