ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  124139 تاریخ انتشار:  1401-03-19 - 10:49 تعداد بازدید:  427
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

70 میلیارد از تسهیلات ماده 56 به سد گرین تخصیص یافت

مادستان

 نهاوند-کمالوند-خبرنگارهمدان پیام: دیدار اخیر نماینده نهاوند با سرپرست جدید بانک کشاورزی و دعوت از دو مسئول کشوری و استانی برای پیگیری مطالبات و مسائل شهرستان برای برخی نتایج و موارد مطرح شده است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تأمین اعتبار طرح‌های کشاورزی و سد گرین نهاوند در دیدار با سرپرست جدید بانک کشاورزی،گفت: 70 میلیارد تومان از تسهیلات ماده 56 سد گرین تخصیص‌داده‌شده است.
علیرضا شهبازی با اشاره به دیدار اخیر با سرپرست بانک کشاورزی در خصوص پیگیری تأمین اعتبار طرح‌های کشاورزی و سد گرین نهاوند، گفت: شهرستان نهاوندی یکی از مناطق مهم و استراتژیک کشور در حوزه تأمین و تولید محصولات کشاورزی است به همین سبب هم تأمین آب موردنیاز ویژه کشاورزی همواره یکی از دغدغه‌های کشاورزان و مسئولین است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه سرپرست بانک کشاورزی در این دیدار قول مساعد در تأمین اعتبار طرح‌های کشاورزی و سد گرین را دادند، گفت: در این دیدار تسریع و تسهیل در پرداخت ماده 56 سد گرین مورد پیگیری ویژه قرارگرفت.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: تا به امروز دو قسط ماده ۵۶ سد گرین توسط بانک‌های کشاورزی، صادرات و تجارت به میزان بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان واریز شده است. وی در پایان با اشاره به بازدید اخیر رئیس قوه مقننه و همچنین استاندار همدان از پروژه سد گرین، اظهار امیدواری کرد با قول مساعد مسئولین کشور در خصوص به نتیجه رساندن پروژه سد گرین باتوجه‌ به تنش‌های آبی کشور هرچه سریع‌تر شاهد بهره‌برداری و انتفاع مردم از این مهم باشیم.

 تخصیص ۵ میلیارد تومان اعتبار برای ثبت اسناد و املاک نهاوند
علیرضا شهبازی همچنین درباره نتیجه سفر یک روزه معاون قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نهاوند از اختصاص مبلغ 5 میلیارد برای احداث ساختمان جدید ثبت اسناد نهاوند خبر داد.
 وی گفت با حضور بابایی معاون قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، علاوه بر اجرای طرح حد نگاری برای تثبیت مالکیت و پیگیری مسائل ثبتی و تسریع در امور صدور سند املاک شهرستان، مبلغ ۵ میلیارد برای ساخت ساختمان‌های جدید ثبت اسناد شهرستان تخصیص یافت.
 به گفته غلامی رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان، با توجه به قدیمی بودن و مشکلات متعدد ساختمان‌های موجود، احداث ساختمان‌های جدید از دغدغه‌های مهم و نیازهای اساسی شهرستان بود که با مساعدت نماینده نهاوند و معاون قوه قضاییه محقق شد.
لازم به‌ذکر است که کل اعتبار تخصیصی به استان از محل سفر معاون محترم قوه قضاییه ۱۱ میلیارد می‌باشد که مبلغ ۵ میلیارد برای نهاوند تخصیص یافت.

 وعده تکمیل برای مدارس درحال ساخت
شهبازی همچنین درباره تکمیل مدارس در دست احداث شهرستان هم گفت: با بازدیدی که به همراه  مرادی، مدیر کل تجهیزات و نوسازی مدارس استان در نهاوند انجام شد، و پیگیری‌‌های صورت گرفته در مجموع تعداد ۲۵ مدرسه در شهرستان از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری، بنیاد برکت و خیرین در حال ساخت می‌باشد که با همکاری آنها، تجهیز و نوسازی مدارس استان پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است و برخی از این مدارس برای مهرماه آماده بهره برداری خواهد شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com