ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  121313 تاریخ انتشار:  1400-09-30 - 07:00 تعداد بازدید:  199
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دادستان شهرستان بهار:
از ظرفیت‌های مجامع، کمیته‌ها و کارگروه‌ها در جهت رسیدگی به معضلات اجتماعی استقبال می‌کنیم

مادستان

بهار - خبرنگار همدان‌پیام: جمعی از اعضای کارگروه‌ها و کمیته‌های مجمع نواندیشان جوان شهرستان بهار با دادستان دادگستری شهرستان بهار دیدار کردند.
دادستان شهرستان بهار نیز عنوان کرد: انعکاس مطالبات در راستای کم‌کاری و سهل‌انگاری، مطالبات مردم، بی‌توجهی مسئولان در حوزه کاری به ما برسد، تا بازخواست کنیم و معضلات حل شود، فرقی بین افراد عامی و منتسب به نهاد خاصی نیست و برای کسی مستثنا قائل نیستیم.
احسان فرجی تصریح کرد: خدمت به مردم وظیفه ماست و ما با رویی باز از مردم نجیب شهرستان بدون وقت قبلی استقبال می‌کنیم و امیدواریم این آگاهی‌بخشی همراه با امیدآفرینی، اصلاح رفتار و عملکرد بیشتر و بهتر مسئولان باشد.
وی ادامه داد: دستگاه قضائی مبرا از مصلحت‌اندیشی و سیاسی‌کاری است و باید تدبیر، سرلوحه کارها قرار گیرد چراکه بحث‌های سیاسی آفت دستگاه قضائی است و ما به جد در حقوق عامه ورود پیدا می‌کنیم.
فرجی نیز ورود به موضوع خودکشی را در سطح شهرستان مهم دانست و از این مجمع خواست تا در این موضوع ورود کنند چراکه مسأله خودکشی روز به روز در سطح شهر روند رو به فزونی دارد که زیبنده شهر سنتی و مذهبی شهر بهار نیست و این معضلی است که در این راستا نهادهای حمایتی اقدامات درخور و خوبی انجام نداده‌اند و این موضوع نیاز به تحقیقات میدانی دارد و مستلزم وقت‌گذاری است تا الزاماً مشکلات علت جویا شود و علت فقر فرهنگی، اقتصادی و بیکاری، روشن شود و کاری ارزشمند است. در این راستا از ظرفیت‌های مجامع، کمیته‌ها و کارگروه‌ها استقبال می‌کنیم تا خدمتی در این زمینه داشته باشیم.
وی در پایان نیز گفت: خیمه خدمت در روز جمعه ساعت 30/10صبح جهت ارائه مشاوره به شهروندان در مکان مصلی امام‌خمینی(ره) برگزار می‌شود و شهروندان می‌توانند جهت پیگیری مطالبات و پرسش‌های حقوقی خود به ما مراجعه نمایند.
عرفان احمدلو، مدیر مجمع نواندیشان جوان نیز با معرفی فعالیت‌های کارگروه‌ها در عرصه‌های اقتصاد و کارآفرینی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، علمی، آموزشی، توسعه و شهرسازی و کمیته خبرنگاران، تولید محتوا و اطلاع‌رسانی و فضای مجازی به دادستان شهرستان بهار بیان کرد: این مجمع در راستای حقوق شهروندی و پیگیری مطالبات مردمی و با انتقادهای سازنده از مسئولان برای ایجاد و حمایت از حفظ حقوق عامه اقدام می‌نماید.
اعضای کارگروه و کمیته مجمع نیز در رابطه با موضوعات و معضلات اجتماعی چون کودک همسری، مشکلات دخالت والدین در زندگی فرزندان و ایجاد مشکلات عاطفی خانواده‌ها و پیامدهای اجتماعی آن و به تأثیر مشاوره والدین بر تداوم زندگی زناشویی اشاره شد که به معضل اجتماعی تبدیل شده و راهکارهایی ارائه شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com