ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  110229 تاریخ انتشار:  1399-04-26 - 08:28 تعداد بازدید:  209
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده3803

شنیده

۱- رئیس کمیسون برنامه و بودجه مجلس چالش در نخستین جلسه سران قوا بین رئیس جمهور و رئیس مجلس را تکذیب کرده است. گویا حاجی‌بابایی فضای این جلسه را صمیمانه و بدون موضوع دلسردکننده عنوان کرده است. گفتنی است در فضای مجازی از چالشی بین رئیس جمهور و رئیس مجلس بر سر فرماندهی حوزه اقتصاد منتشر شده بود.

۲- حسن عباسی جدیدترین داوطلب احتمالی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ است. گویا انتشار دیدگاه‌های وی درباره اداره کشور با ادغام وزارتخانه‌ها و ایجاد وزارتخانه‌های جدیدی چون وزارت غذا، وزارت انرژی، وزارت مسجد و ... دلیل این گمانه‌زنی است. گفتنی است عباسی اصولگرا و از منتقدان دولت، اصلاح‌طلبان و جمعی از مسئولان اصولگرا است.

۳- پرداخت عوارض آزادراه‌ها دوباره نقدی شده است. گویا پرداخت نکردن هزینه عوارضی توسط ۵۰ درصد از مالکان خودرو، موجب خسارات سرمایه‌گذاران آزادراه‌ها شده است. گفتنی است گرانی عوارض آزادراه‌ها می‌تواند از دلایل بی‌رغبتی خودروداران به پرداخت عوارض باشد.

۴- رقابت طرفداران داوطلبان احتمالی انتخابات ریاست جمهوری شدت یافته است. گویا مشاور رئیس مجلس دهم در مصاحبه‌ای اقدامات ضرغامی را به نقد کشیده است. گفتنی است مشاور لاریجانی در انتقاد از صبحانه خوردن ضرغامی با افراد سیاسی و اجتماعی و هنرمندان گفته است؛ دولت قهوه‌خانه نیست که با صبحانه خوردن بشود مشکلات کشور را حل کرد.

۵- کمیسیون حقوقی- قضایی مجلس هنوز به حدنصاب نرسیده و جلساتی ندارد. گویا اعضای این کمیسیون اکنون ۷ نماینده هستند که عضویت ۵ نماینده از این تعداد هم هنوز قطعی نشده است.
گفتنی است با آنکه هیأت رئیسه مجلس برگزار نشدن انتخابات مرحله دوم مجلس را دلیل به حدنصاب نرسیدن این کمیسیون اعلام می‌کند، منتقدان نداشتن سفر خارجی برای اعضای این کمیسیون را دلیل بی‌رغبتی نمایندگان به عضویت در آن ارزیابی می‌کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com