ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  117863 تاریخ انتشار:  1400-03-09 - 08:21 تعداد بازدید:  222
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4047

شنیده

۱- رقابت در ستادسازی بین طرفداران یک داوطلب ریاست جمهوری به رقابت در گروه‌سازی رسیده است. گویا هرکس که موفق به راه اندازی ستاد نشود، اقدام به راه اندازی گروه یا کانال در تلگرام می‌کند. گفتنی است پیش‌بینی می‌شود این افراد در آینده به دنبال مطالبات خود باشند.

۲-نگرانی از آغاز موج پنجم شیوع کرونا افزایش یافته است‌. گویا رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در تبلیغات انتخاباتی دلیل افزایش این نگرانی است. گفتنی است ممکن است موج پنجم زودتر از پیش‌بینی انجام شده که بعد از انتخابات است یعنی در قبل از انتخابات رخ دهد.

۳- مدیران در انتخابات فعال شده‌اند. گویا فعالیت مدیران سابق برای بازگشت به مدیریت پس از انتخابات ریاست جمهوری است. گفتنی است برخی از مدیران فعلی نیز رایزنی با ستاد داوطلبی که شانس بیشتری برای پیروزی دارد را به امید بقا و تداوم فعالیت مدیری آغاز کرده‌اند.

۴- بهانه جدید برای گرانی مرغ و تخم‌مرغ فراهم شده است. گویا قطع برق دلیل و بهانه جدید برای این نوع گرانی است. گفتنی است در دلیل این گرانی عنوان شده که قطع برق مرغداران را با تلفات ۵ تا ۱۰ درصدی گله‌های مرغ مواجه کرده و همین مساله عرضه مرغ را کم کرده است.

۵-  واکسیناسیون خارج از نوبت کارکنان صداو سیما اعتماد عمومی به این سازمان را کاهش داده است. گویا این واکسیناسیون در شرایطی که برخی بیماران هنوز واکسینه نشده‌اند، موجب ناراحتی مردم شده است. گفتنی است دلیل  واکسیناسیون خارج از نوبت صدا و سیمایی‌ها انتخابات عنوان شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com