ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

Today : Sat, September 19, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  118869 تاریخ انتشار:  1400-05-03 - 08:42 تعداد بازدید:  291
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4091

شنیده

1- مدیران مأمور از سایر دستگاه‌ها بازگشت به دستگاه اصلی و اعلام پایان مأموریت را آغاز کرده‌اند. گویا پیش‌بینی تداوم نداشتن مدیریت در دولت آینده دلیل این رفتار مدیران مأمور است. گفتنی است روز گذشته امیدی معاون فرماندار اسدآباد که از آموزش‌وپرورش به وزارت کشور مأمور شده بود، به مأموریت خود پایان داد.

2- انتصاب استاندار همدان قبل از معرفی و انتصاب وزیر کشور در دولت سیزدهم در محافلی در حال انجام است! گویا محفلی به دنبال انتصاب استاندار جوان بومی و محفلی به دنبال انتصاب استاندار غیربومی باتجربه برای استان رفته است. گفتنی است این اقدامات در شرایطی است که تا مشخص نشدن وزیر کشور و رأی اعتماد مجلس به او نمی‌توان درباره انتصاب استانداران به صورت دقیق سخن گفت.

3- نیسان آبی به خاطره‌ها می‌پیوندد. گویا خط تولید نیسان آبی در سایپا با فشار محیط‌زیست به دلیل ناهماهنگی با استاندارد یورو 5 تا پایان سال متوقف خواهد شد. گفتنی است به نظر می‌رسد عاشقان نیسان آبی به سختی از این خودرو دل‌کنده و روند توقف تولید آن به دلیل وجود تقاضا سخت باشد.

4- کمیاب‌ شدن رمدسیویر تنها داروی کرونا، فروش و تزریق آن را به بازار آزاد کشانده است. گویا با اینکه این دارو تولید داخلی است، اما در آغاز هر پیک کرونا، بازار از این دارو خالی می‌شود و بیماران برای خرید آن سرگردان می‌شوند. گفتنی است بررسی‌ها نشان می‌دهد داروی رمدسیویر در برخی مراکزخصوصی درمان با قیمت ۳۰۰هزار تا یک ‌میلیون تومان تزریق می‌شود و با اینکه این دارو در بازار و داروخانه‌های شهرهایی موجود نیست، بسیاری از این مراکز داروی رمدسیویر در اختیار دارند و بین یک ‌میلیون تومان تا ۲۰میلیون تومان نوع آمریکایی آن را می‌فروشند.

5- بیماران کروناییِ بالای ۱۰۰ کیلو برای اسکن ریه همچنان سرگردان هستند. گویا تجهیزات «ام.‌آر.آی» و «سی.‌تی.‌اسکن» در مراکز دولتی برای پذیرش بیماران بالای ۱۰۰ کیلو به‌روزرسانی نشده است و بیماران کرونایی سنگین‌وزن مجبورند برای تهیه این عکس‌ها به مراکز خصوصی مراجعه کنند. گفتنی است دولت هنوز بخشنامه‌ای جهت تعیین مراکزی برای پذیرش بیماران بالای ۱۰۰کیلو ابلاغ نکرده است!


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com