ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  145650 تاریخ انتشار:  1404-09-16 - 10:01 تعداد بازدید:  74
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده5300

شنیده

1- سازوکار رسیدگی به پرونده محکومان مالی که در خارج از ساعت کاری جلب می‌شوند، تعیین شده است. گویا بر اساس مصوبه مجلس و پیشنهاد الحاقی به ماده یک طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی تعیین شده است. گفتنی است افرادی که تمکن مالی یا امکان پرداخت محکومیت را داشته باشند با رضایت محکوم علیه تا ۴۸ ساعت در مرجع انتظامی تحت‌نظر قرار می‌گیرند.

2- بازار سیاه بلیت دربی هم به نبود جذابیت این دیدار اضافه شده است. گویا با اتمام فروش رسمی، بلافاصله سایت‌ها و صفحات غیررسمی اقدام به عرضه بلیت در بازار سیاه کرده‌اند. گفتنی است قیمت‌ها از ۷۰۰ هزار تومان برای جایگاه‌های عادی آغاز و در برخی موارد برای بلیت روبه‌روی جایگاه یا جایگاه ویژه، به ۳۰ میلیون تومان نیز رسیده است؛ رقمی که به مراتب چندین برابر قیمت اصلی بلیت بوده است.

3- شرکت بابک زنجانی در استان‌ها در حال راه‌اندازی است. گویا دات‌وان در کرج با مراسمی پر سر و صدا راه‌اندازی شده است. گفتنی است شعار این شرکت حمل و نقل شهری حرکتی نو برای شهری ایمن‌تر، پاک‌تر و هوشمندتر است.

4- برنج هندی کیلویی ۱۳۵ هزار تومان و برنج پاکستانی کیلویی ۱۶۰ هزار تومان با ارز آزاد باید به دست مردم برسد. گویا قیمت کنونی برنج در بازار بیش از این ارقام است. گفتنی است هر کیلو برنج پاکستانی در حال حاضر در بنکداری‌ها ۲۲۰ هزار تومان و هر کیلو برنج هندی ۱۴۵ تا ۱۴۸ هزار تومان است که با سود ۱۰ درصدی خرده‌فروشی‌ها به دست مردم خواهد رسید.

5- برخی رشته‌های پزشکی در آستانه بی‌متقاضی شدن هستند. گویا در برخی رشته‌ها مثل اطفال حتی متقاضی وجود ندارد. گفتنی است این یک زنگ خطر جدی است و نشان می‌دهد مشکل ساختاری در آموزش پزشکی وجود دارد.

6- ۲۵ هزار محکوم مالی در زندان‌ها هستند. گویا دولت برای هر محکوم مالی حدود ۳ میلیارد تومان سالانه هزینه می‌کند. گفتنی است این در حالی است که فردی که بابت این بدهی در زندان است، فرصت کار برای پرداخت بدهی خود را ندارد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com