ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139648 تاریخ انتشار:  1403-06-29 - 08:31 تعداد بازدید:  219
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4961

شنیده

۱- اقدامات عجیب مدیریتی در همدان ادامه دارد. گویا بخشی از یک بیمارستان خیریه در استان خصوصی شده است. گفتنی است این رویداد کاستن از سهم خدمات خیریه که ارزان‌تر است به نفع بخش خصوصی که مشتریان پولداری دارد، است.

۲- برخی مدیران برای بقا در مدیریت طرح نام خود بین داوطلبان پست‌ها را برگزیده‌اند. گویا این اقدام در شرایطی است که در دولت سیزدهم نیز تأیید آنها به سختی انجام شده است. گفتنی است برخی مدیران نیز از هم‌اکنون با طرح نام خود در حال برنامه‌ریزی انتخاباتی برای آینده هستند.

۳- رابطه مسئولان یک شهرستان شکرآب شده است. گویا تغییرات انجام شده در این شهرستان دلیل این موضوع بوده است. گفتنی است تغییرات برخی مدیران استان  قبل از استقرار استاندار دولت چهاردهم با انتقاد مواجه شده است.

۴- برخی وزارتخانه‌ها به شدت پیگیر افزایش حقوق پرسنل خود هستند. گویا افزایش استعفای کارکنان به دلیل حقوق کم دلیل این پیگیری است. گفتنی است به حقوق کارکنان برخی وزارتخانه‌ها همچون جهاد کشاورزی، فرهنگ و وزارت کشور در دولت سیزدهم توجه نشده و اکثریت آنها حقوقی در حدود ۱۰تا ۱۲میلیون تومان دریافت می‌کنند.

۵- دولت باید سازمان ‌بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را تشکیل دهد. گویا بر اساس برنامه هفتم توسعه، دولت حداکثر تا پایان مهرماه فرصت دارد اساسنامه این سازمان را تصویب کند. گفتنی است دولت باید با ادغام ‌ظرفیت‌های سازمانی موجود در شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و ستاد مدیریت حمل‌‌و‌نقل و سوخت، اساسنامه «سازمان ‌بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی» را  تصویب کند.

۶- ۴۲درصد درآمد خانوارهای شهری کشور و ۵۵درصد درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود. گویا داده‌های هزینه-درآمد خانوار نشان می‌دهند سهم مسکن که بین سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۹۶ حول‌‌وحوش ۲۹ تا ۳۳درصد و از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ از ۳۴ درصد به  ۳۸درصد حرکت کرده بود؛ حالا در سال ۱۴۰۲ به ۴۲/۴ درصد رسیده است. گفتنی است هنوز داده‌های جزئی‌ هزینه-درآمد سال ۱۴۰۲ منتشر نشده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com