| يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 118126 |
تاریخ انتشار: 1400-03-24 - 08:58 |
تعداد بازدید: 285 |
|
|
|
|
شنیده4058
شنیده
۱- لغو سفر محمد به همدان با لغو سفر رئیسی به اصفهان همزمان شده است. گویا رئیسی این سفر را برای پیشگیری از ابتلای مردم به کرونا لغو کرده است. گفتنی است دلیل لغو سفر محمد به همدان کارشکنی اعلام شده است.
۲- اصولگرایان نگران کنار نکشیدن داوطلبان اصولگرا به نفع داوطلب اصلی این جناح در انتخابات ریاستجمهوری شدهاند. گویا داوطلبان این جناح از پذیرش رأی بیشتر داوطلب اصلی در انتخابات امتناع دارند. گفتنی است پیشبینی شده تداوم این روند و انصراف ندادن داوطلبان به نفع داوطلبان اصلی ممکن است برای جناح اصولگرا گران تمام شود.
۳- پس از مناظره سوم، تولید و انتشار مطالب تخریبی در فضای مجازی علیه چند داوطلب شدت گرفته است. گویا تولید این مطالب و کلیپها بخشی از رقابت انتخاباتی دور از اخلاق برخی از ستادها است. گفتنی است مردم از بیاخلاقی و تخریب رقیب برای کسب قدرت توسط داوطلبان خسته هستند.
۴- بزرگان اصلاحات روی به صدور پیامهای ناشفاف آوردهاند. گویا رئیس دولت اصلاحات در پیامی به کنگره یکی از احزاب اصلاحطلب، بر ضرورت شناخت درست مسئولیت احزاب و جریانهای سیاسی در این «برهه حساس» تأکید کرده است. گفتنی است در این پیام به مشارکت یا مشارکت نداشتن اصلاحطلبان در انتخابات تصریح نشده است.
۵-برخی پیشبینی 2 مرحلهای شدن انتخابات را دارند. گویا در صورت مشارکت زیر 50 درصد هیچ داوطلبی در دور اول انتخابات پیروز رقابت نخواهد بود.
گفتنی است در تحلیل این افراد رئیسی با همتی یا رضایی 2 داوطلب انتخابات در دور دوم خواهند بود.
6- جبهه اصلاحات برای حضور در انتخابات امروز تصمیم میگیرد. گفته میشود قرار است جبهه اصلاحات برنامه حمایت یا عدم حمایت از کاندیداهای خاص را امروز اعلام کند.این تصمیمگیری قرار بود پس از برگزاری مناظرات انجام شود.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|