ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  101255 تاریخ انتشار:  1398-08-14 - 10:08 تعداد بازدید:  440
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده3610

شنیده

۱- رقابت برای سرلیستی انتخابات در هر دو جناح ادامه دارد. گویا اصولگرایان بر  سرلیستی قالیباف و اصلاح طلبان بر سر لیستی عارف بحث دارند.گفتنی است در صورت کسب اکثریت مجلس سر لیست جناح اکثریت شانس ریاست مجلس را داراست.
۲- رقابت رسانه ای دولت و دلواپسان  به اوج خود رسیده است.گویا بازگشت روزنامه وطن امروز  و تصمیم دولت به پاسخگویی به مطالب مخالفین ، در این اتفاق نقش اصلی را داشته است. گفتنی است وطن امروز در نخستین شماره دور جدید انتشار به دولت لقب دولت تعطیل را داد و روزنامه ایران هم در پاسخ به این تیتر دلواپسان را در رساندن دولت به تصمیم پرداخت میلیاردی مطالبات مردم از موسسات مالی و سامان دادن اعتراضات دی ماه ۹۶ صاحب نقش اصلی معرفی کرد.
۳- بدنه اجتماعی اصلاح طلبان درباره لیست انتخاباتی این جناح تصمیم گیری می کند. گویا شورای عالی اصلاح طلبان این تصمیم را در جلسه یکشنبه شب اتخاذ کرده است. گفتنی است دلیل این کار نزدیک شدن لیست نهایی به نظر مردم و اکثریت عنوان شده است.
۴- ۴۸ درصد پزشکان استان در مطب خود کارتخوان نصب کرده اند. گویا رتبه پزشکان همدانی بین پزشکان استان ها در این موضوع چهارم است. گفتنی است تا کنون ۳۷ درصد پزشکان کشور با نصب کارتخوان در مطب برای محاسبه مالیات بر درآمد خود موافقت کرده اند.
۵- مدیر کل تبلیغات اسلامی استان نقش منتقد را در جلسه معاون سیاسی وزیر کشور با اقشار استان داشته است . گویا وی منتقد مباحث جلسه تا مواضع معاون اول رئیس جمهور بوده است. گفتنی است این جلسه با حاشیه هایی همچون صدور بیانیه تعدادی از تشکل های دانشجویی همراه شده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com