ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  140402 تاریخ انتشار:  1403-08-17 - 10:18 تعداد بازدید:  129
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده5002

شنیده

1- شوخی با انتخابات آمریکا تفریح این روزهای مردم است. گویا ایرانی‌ها با این رویداد هم برخورد طنزآمیز داشته‌اند. گفتنی است تولید محتوای طنز در رویدادهای مهم و رسمی از ویژگی‌های فضای مجازی کشور است. 

2- اصلاح فرمول اضافه کار، پرستاران را راضی نکرده است. گویا آنها خواستار تلاش وزارت بهداشت برای برطرف کردن کمبود نیرو و کاهش فشار سنگین کاری هستند. گفتنی است دولت تلاش دارد با اصلاح فرمول اضافه کاری و پرداخت معوقات انگیزه پرستاران برای خدمت را افزایش دهد. 

3- کسری بودجه وزارت بهداشت، حدود ۸۰ همت است. گویا دلیل این اتفاق کمی سهمی است که دولت در بخش دولتی از تولید ناخالص ملی برای حوزه سلامت می‌پردازد و زیر 4درصد است. گفتنی است سهم حوزه سلامت از تولید ناخالص ملی حدود7 درصد در قانون برنامه 5ساله هفتم در نظر گرفته شده که با اجرایی شدن آن مشکلات دانشگاه‌های علوم پزشکی در تأمین اعتبار کاهش خواهد یافت. 

4- هوش مصنوعی از نتیجه انتخابات آمریکا پیش‌بینی‌های عجیب داشته است. گویا ابزارهایی مانند ChatGPT به منظور گمانه‌زنی درباره انتخابات به کار گرفته شده‌اند و پاسخ‌های شاعرانه، عجیب و به‌دور از واقع این ابزار هوشمند تعجب کاربران را برانگیخته است. گفتنی است چت‌‌جی‌پی‌تی به‌ طور غافلگیرکننده‌ای نام فردی خارج از انتخابات را به عنوان برنده انتخابات اعلام کرده بود.

 5- گران شدن تریاک عوارض بسیاری برای مصرف‌کنندگان به دنبال داشته است. گویا مخلوط کردن تریاک با سرب و پِهِن گاو تا تغییر الگوی مصرف از عوارض این اتفاق بوده است. گفتنی است تغییر الگوی مصرف از مخدر تریاک به سمت روان‌گردان‌‌ها مهم‌ترین و نگران‌‌کننده‌ترین عارضه افزایش قیمت تریاک است و تبعات و عوارض بسیار زیادی را نه تنها متوجه مصرف کنندگان این مخدر که متوجه سایر افراد جامعه خواهد کرد.

6- آمریکایی‌ ها رتبه نهم در پیگیری انتخابات آمریکا رو داشته‌اند. گویا کوبایی‌‌ها در رتبه نخست پیگیری اخبار این انتخابات قرار داشته‌اند. گفتنی است ایرانی‌ها در این موضوع در رتبه سوم قرار گرفته‌اند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com