ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137966 تاریخ انتشار:  1403-02-30 - 08:39 تعداد بازدید:  105
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4870

شنیده

۱- مباحث تعطیلی اداری شنبه برای مردم اعصاب خردکن شده است. گویا بیشتر مردم خواهان پایان یافتن این مباحث هستند. گفتنی است استعداد برخی در دوقطبی‌سازی جامعه حتی با استفاده از مباحث یک تعطیلی و ایجاد دوقطبی جامعه مومنان و جامعه غیرمومنان شگفت‌انگیز است.

۲- بازار شکر با افزایش نرخ نیز سامان نگرفته است. گویا هنوز بازار به این نرخ عادت نکرده است. گفتنی است ۴۲ هزار و پانصدتومان قیمت جدید یک کیلو شکر اعلام شده است.

۳- پاکسازی مدیریتی به اقدامات سفر استانی رئیس جمهور اضافه شده است. گویا در هر سفر استانی تعدادی از مدیران استان با توجه به ارزیابی‌ها و بازرسی‌های انجام شده، تغییر می‌کنند. گفتنی است در سفر استانی رئیس جمهور به استان مازندران پیشنهاد برکناری 10 مدیر این استان داده شده است.

۴- فعالیت رسمی حزب روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است. گویا مصاحبه مطبوعاتی دبیرکل حزب اعتدال و توسعه آغاز رسمی این فعالیت‌ها است. گفتنی است در انتخابات مجلس داوطلبان مورد حمایت این حزب از جمله دبیر کل آن  توفیقی کسب نکردند.

۵-  عاشقان شورا ارسال پیامک تبریک و تسلیت را افزایش داده‌اند. گویا دهه کرامت و مناسبت‌های آن فرصت مناسبی برای آغاز این نوع فعالیت برای انتخابات شوراها است. گفتنی است حجم پیامک‌ها نشان می‌دهد، انتخابات شوراها عاشقان زیادی در استان دارد.

۶- یک شرکت بسته‌بندی در گرانی برنج ایرانی نقش دارد. گویا این شرکت تمام برنج‌های انباری را از شالی‌کاران خریداری کرده است. گفتنی است ایجاد تقاضای کاذب در نبود عرضه از روش‌های نادرست برخی شرکت‌ها برای افزایش قیمت محصول در اختیار و کسب سود بیشتر است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com