ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137498 تاریخ انتشار:  1403-02-03 - 08:29 تعداد بازدید:  127
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4848

شنیده

۱- شعبه ناصرخسرو در فضای مجازی فعال شده‌است. گویا برخی پلتفرم‌‌ها داروهایی که در داروخانه‌ها نیز عرضه نمی‌شود را به راحتی به صورت اینترنتی به فروش می‌رساندند. گفتنی است مشخص نیست دارو از چه محلی برای خریدار ارسال می شود.

۲- متخصصان ریه نگران افزایش استعمال دخانیات در ایران هستند. گویا مصرف سالانه سیگار در ایران از ۷۳ میلیارد تا ۸۰ میلیارد نخ اعلام می‌شود. گفتنی است اگر این تعداد بر کل جمعیت ایرانی‌ها تقسیم شود، سهم هر ایرانی سالانه حدود ۸۶۰ نخ سیگار است.

۳- بند «س تبصره ۶» قانون بودجه برای دولت و بورس چالش‌ساز می‌شود. گویا  سهامداران و فعالان بازار سهام در مکاتبه با رئیس مجلس خواستار توجه مجلس به چالش‌های این بند شده‌اند. گفتنی است در این بند سقف ۵۰۰ میلیارد تومانی به عنوان سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده است.

۴- فرایند دستیابی به نان کامل وارد مراحل جدیدی می‌شود. گویا  غنی‌سازی آرد با آهن، اسید فولیک و ویتامین دی در ادامه این برنامه قرار دارد. گفتنی است این برنامه در همدان نیز در حال اجرا است که  سبوس‌‌گیری اندک از آرد از اهداف آن است.

۵- شکلات در حال تبدیل به کالای لوکس است. گویا افزایش قیمت جهانی کاکائو بازار تولیدکنندگان شکلات ایرانی را هم تحت تاثیر قرار داده است. گفتنی است  با ادامه روند فعلی، این بازار روز به روز کوچک‌تر خواهد شد و عده‌ای از تولیدکنندگان از ادامه فعالیت‌شان دست خواهند کشید.

۶- تعطیلی پنج‌شنبه‌ها یک مخالف جدید یافته است. گویا خانه صمت ایران مخالف جدی و جدید این تعطیلی است. گفتنی است این خانه در نامه‌ای به نمایندگان مجلس ضمن انتقاد از تعطیلی پنجشنبه‌ها به جای شنبه‌ها اعلام کرد که در قانون کار میزان ساعت کاری هفتگی ۴۴ ساعت در هفته است و چنانچه یک روز تعطیلی به ایام کاری اضافه گردد ساعات کاری هفتگی ۴ ساعت کاسته شده و به‌تبع آن مزد کارکنان و کارگران نیز ۱۰ درصد کاهش خواهد یافت.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com