ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  133214 تاریخ انتشار:  1402-04-22 - 08:26 تعداد بازدید:  172
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4633

شنیده

۱- در سال ۲۰۲۲ُ، امارات توانسته بیشترین میلیونرهای جهانی را جذب اقتصاد خود کند. گویا امـارات پس از شیوع کرونا بـه عنـوان یـک پناهـگاه امن بـا اقتصاد بسیار متنوع بـه شـمار آمـده است. گفتنی است  انتظار می‌رود عمده میلیونرهایی که در سال ۲۰۲۳ وارد امارات متحده عربی می‌شوند، از کشـور هند باشـند.

۲- در برنامه هفتم توسعه، مسائلی مانند ورود و خروج زنان به بازار کار دیده نشده است. گویا تاکید برنامه هفتم بر اشتغال خرد و خانگی زنان است. گفتنی است  بیکاری مسئله زنان، جوانان و افراد تحصیلکرده است.

۳- سرمایه‌گذاری در بازار خودرو دیگر سودده نیست. گویا کارشناسان این موضوع را اتفاق خوبی ارزیابی می کنند. گفتنی است از نظر کارشناسان  خودرو یک کالای مصرفی است و نباید تبدیل به یک کالای سرمایه‌ای شود.

۴- دولت از پلتفرم‌های فیلترشده درآمدزایی دارد. گویا مالیات بر فعالان فضای آنلاین در حال اجرا است. گفتنی‌است این اقدام در شرایطی است که سرعت و کیفیت اینترنت داخلی هر روز محل شکایت کاربران است و از طرفی فیلترینگ دسترسی‌های کاربران را به شبکه‌های اجتماعی جهانی محدود کرده است.

۵- رکود تورمی بازار مسکن را تهدید می‌کند. گویا پیش بینی شده سکون در بازار همراه با وضعیت نابسامان تولید و ساخت وساز نتایج زیانباری برای بازار مسکن به همراه داشته باشد. گفتنی است در حال حاضر مشتری در بازار مسکن نیست و این بازار در رکود به سر می‌برد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com