ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  122508 تاریخ انتشار:  1400-12-08 - 09:37 تعداد بازدید:  369
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4263

شنیده

۱- دولت، خانه اجاره‌ای می‌سازد. گویا مصوبات موردنیاز برای اجاره‌داری حرفه‌ای مسکن صادر و زیرساخت لازم برای ساخت ۳۰۰ هزار مسکن اجاره‌ای فراهم شده است.
گفتنی است، دولت می‌خواهد با این کار، بازار اجاره‌بهای مسکن را کنترل کند و مانع رشد بیشتر قیمت اجاره مسکن شود.

۲-  وزارت صمت باز هم از خودروسازان حمایت کرده است. گویا این وزارتخانه اعلام کرده خودروسازان مقصر بازنشدن ایربگ‌ها در حادثه بهبهان نیستند.  
گفتنی است، این وزارتخانه اعلام کرده انتظار اینکه تحت هر شرایطی باید کیسه‌های هوا باز شوند، منطقی نیست.

۳-  جنگ روسیه و اوکراین بازار برخی کالاهای داخلی را متلاطم کرده است. گویا بازار دانه‌های روغنی در ایران دچار چالش شده و ممکن است عرضه روغن به بازار کاهش پیدا کند.
 گفتنی است، شرکت‌های توزیع کالا از این وضعیت سوءاستفاده کرده و جنس‌های بی‌خریدار خود را به شرط خرید با روغن به فروشندگان می‌فروشند.

۴- ایران مقصد نخست قاچاق پوشاک از بنگلادش است. گویا ایران بهترین کشوری است که قوانین پیچیده‌ای ندارد و کالاها به‌صورت غیرقانونی و قاچاق، کیلویی و تناژی وارد می‌شود.
 گفتنی است، بنگلادش دومین کشور صادرکننده پوشاک دنیاست و بخش وسیعی از برندهای مطرح دنیا کالایشان را در این کشور تولید می‌کنند.

۵-  سفیر ایران در لندن به دستور وزیر امورخارجه برکنار و به تهران فراخوانده شده است. گویا یکی از دلایل برکناری بهاروند، برگزاری مراسم خارج از عرف در سفارت ایران بوده است.
گفتنی است، این مراسم که تصاویری از آن نیز در رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شده بود، هیچ سنخیتی با آداب و فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و حتی عرف دیپلماتیک نداشت و حاضران در میهمانی سفارت، حتی پروتکل‌های اولیه حضور در اماکن دیپلماتیک ایران (از جمله رعایت حجاب) را زیر پا گذاشته بودند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com