ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  146776 تاریخ انتشار:  1405-03-04 - 22:18 تعداد بازدید:  30
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده 5420

شنیده

1- کار پوشه اقتصاد ایرانیان عملیاتی  می شود. گویا این کار پوشه با هدف شناسایی دقیق افراد مستحق و اعتبار‌‌ سنجی وضعیت اقتصادی آنان به منظور حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در حوزه‌های مسکن، درمان، اشتغال و تحصیل، راه‌اندازی می‌‌شود.‌‌گفتنی است هدف این است که از ورود افرادی که واجد شرایط نیستند به چتر حمایتی دولت جلوگیری شده و در مقابل، هیچ فرد مستحقی از این چرخه بیرون نماند.
2- قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده نتایج خوبی داشته است. گویا سقط‌ جنین ۵۲ درصد کاهش پیدا کرده است. گفتنی است به موجب این قانون الگوی فرزند سوم و بیشتر ۶۵ درصد افزایش یافته و شیب نزولی جمعیت کاهش پیدا کرده است.
3- آئین‌نامه برگزاری جلسات مجلس نیاز به اصلاح دارد. گویا این اصلاح به منظور ایجاد امکان برگزاری جلسات در بستر فضای مجازی است. گفتنی است پس از جنگ ۱۲ روزه و شرایط خاصی که برای کشور ایجاد شد، تعدادی از نمایندگان طرح اصلاح ماده یک آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای ایجاد امکان برگزاری جلسات صحن علنی و کمیسیون‌های تخصصی مجلس در بستر فضای مجازی ارائه داده‌اند.
4-  قیمت گران اینترنت بین‌الملل برای کسب‌وکارها با انتقاد همراه شده است. گویا این اینترنت چند برابر قیمت عرضه شده است. گفتنی است اینکه هر گیگ اینترنت به‌جای حدود پنج هزار تومان با قیمتی در حدود چهل هزار تومان عرضه شود، قابل توجیه نیست و چنین اختلاف قیمتی فشار مضاعفی بر فعالان اقتصادی و کسب‌وکارهای اینترنتی وارد می‌کند
5-  حذف کارمزدهای سنگین خرید اعتباری نهاده‌ها قیمت تمام شده مرغ را کاهش می‌دهد. گویا در حال حاضر فروشندگان نهاده به دلیل فروش اعتباری، کارمزدهای سنگینی در حدود ۸ درصد ماهیانه را به تولیدکننده تحمیل می‌کنند. گفتنی است پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، بخش عمده‌ای از مرغداران با بحران شدید نقدینگی و کمبود سرمایه در گردش روبرو شدند. در این شرایط، خرید اعتباری نهاده‌ها در سامانه بازارگاه رواج یافته است، اما این راهکار به دلیل سوءمدیریت، خود به اهرم افزایش قیمت تبدیل شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com