ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  145129 تاریخ انتشار:  1404-08-08 - 08:54 تعداد بازدید:  81
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده5269

شنیده
1- نرخ عوارض آزادراه‌ها هم افزایش یافته است. گویا این افزایش از ۳۷ تا ۶۰ درصد است. گفتنی است گران نشدن خدمات دولتی می توانست کمکی به معیشت جامعه در افزایش قیمت‌های کالاها و هزینه های زندگی باشد.
 
2- تسهیلات تکلیفی بانک آینده به بانک ملی اضافه شده است. گویا وام‌های ازدواج و فرزندآوری بر اساس لیست ارسالی به بانک ملی پرداخت می‌شود. گفتنی است تاخیر در پرداخت وام های تکلیفی از گلایه های متقاضیان است.
 
3- سرانجام تبلیغات کولرگازی در صدا و سیما ممنوع شده است. گویا سالانه مصرف بیش از یک میلیون کولر گازی به مصرف انرژی کشور اضافه می‌شود. گفتنی است حدود ۴۰۰ هزار دستگاه کولر گازی در داخل تولید و بقیه وارد کشور می‌شود.
 
4- سیگار به اقلام صادراتی ایران اضافه شده است. گویا در 6 ماهه نخست امسال بیش از ۶۲.۳۲ تن سیگار به پنج کشور صادر شده است که ۳۵۳ هزار دلار ارزآوری برای کشور داشته است.گفتنی است صادرات انجام شده به کشورهای افغانستان، عراق، عمان، قطر و ترکمنستان بوده است.
 
5- رئیس سازمان برنامه و بودجه هم به منتقدین وضعیت بازار برنج اضافه شده است. گویا وی گفته است ارز برای برنج با نرخ ۲۸.۵۰۰ تومان می‌دهیم که به قیمت نهایی ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان به دست مردم برسد اما به ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان می‌رسد. گفتنی است وی در کشفی عظیم اعلام کرده، این نشان‌دهنده اشکال جدی در سازوکار موجود است.
 
6-  ۵ بانک ناتراز دیگر راه اصلاح یا انحلال را خواهند رفت. گویا پنج بانکی که شاخص کفایت سرمایه‌شان کمتر از حد تعیین‌ شده است باید مسير اصلاح ساختاری را طی کنند. گفتنی است در غیر این‌صورت بانک مرکزی به آنها هشدار داده به سرنوشت بانک آینده دچار می‌شوند و از ادامه فعالیت‌شان جلوگیری خواهد شد.
 
7- واردات برق ایران 3 برابر بیشتر از صادرات است.گویا صادرات برق ایران به افغانستان و پاکستان پس از کاهش نیازهای داخلی از سر گرفته شده و حدود ۱۵۰ مگاوات برآورد می‌شود.‌ گفتنی است در حالی که واردات برق از ارمنستان و ترکمنستان به حدود ۴۵۰ مگاوات می‌رسد.
 

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com