| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 137074 |
تاریخ انتشار: 1402-12-22 - 09:28 |
تعداد بازدید: 191 |
|
|
|
|
شنیده4828
شنیده
۱- رایزنی نمایندگان بازمانده از مجلس برای ورود به دولت آغاز شده است. گویا این رایزنیها بیشتر با وزرای کمیسیونهای مرتبط با این نمایندگان است. گفتنی است در دوره قبل با رایزنی هیأت رئیسه سابق بیشتر نمایندگان بازمانده از مجلس در وزارت نفت جذب شدند.
۲- کارمندان از ساعت شناور ادارات در ماه مبارک رمضان استقبال نکردهاند. گویا این موضوع بیشتر در واکنش طنز کارمندان نمود یافته است. گفتنی است ساعت شناور با برنامه صرفهجویی انرژی در ادارات همخوانی ندارد.
۳- افزایش قیمت برخی خدمات در سال آینده متناسب با تورم بوده است. گویا خدمات پزشکی در این دسته قرار گرفتهاند. گفتنی است افزایش ۴۶ درصدی این دسته از خدمات در مقایسه با افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان با واکنشهایی همراه بوده است.
۴- نارضایتی از بانکها در ماه پایانی سال بیشتر شده است. گویا پرداخت نکردن تسهیلات به بهانه پایان سال و سختگیری در پرداخت برخی تسهیلات دلیل این افزایش است. گفتنی است سختگیری در تسهیلاتی مانند ودیعه مسکن در فصل اجاره برای مردم شرایط را سختتر میکند.
۵-کمیسیون اصل نود مجلس به ارز مسافرتی ورود کرده است. گویا این کمیسیون خواستار ورود رئیسجمهور به موضوع ارز مسافرتی و توقف توزیع این رانت ناعادلانه شده است. گفتنی است توزیع این رانت دلیلی شده تا برخی با خرید بلیت سفر خارجی ارزان 2 میلیون تومانی به فرودگاه مراجعه و پس از دریافت ارز و بهرهمندی از رانت ۲۰ میلیون تومانی آن سفر خود را کنسل و یک میلیون تومان از پول بلیت را نیز دریافت کنند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|