ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142968 تاریخ انتشار:  1404-02-22 - 07:51 تعداد بازدید:  110
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده5132

شنیده

۱- نهادها دارای انگیزه لازم جهت مشارکت در سرمایه‌گذاری زیرساختی و صنعتی نیستند. گویا این مهم براساس جدیدترین داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس از سبد سرمایه‌گذاری نهادهای جامعه استخراج شده است. گفتنی است بر اساس این گزارش، به‌رغم ابلاغ سیاست‌های کلی نظام مبنی بر ضرورت افزایش تولید و رشد صنعتی کشور، حتی دولت و بخش‌های مربوط به نفت و گاز که دولتی محسوب می‌شوند، عمده پس‌انداز خود را به سرمایه‌گذاری در دارایی‌های مالی اختصاص داده و نسبت به بخش واقعی اقتصاد و زیرساخت‌ها و صنعت کشور توجه کمتری نشان می‌دهند.

۲- گرانی ادامه‌دار گوشت و مرغ، سبد غذایی مردم را بیش از پیش تحت تأثیر قرار داده است.گویا گوشت قرمز از سفره برخی خانوارها حذف شده و خرید مرغ و گوشت کاهشی بوده است. گفتنی است در این شرایط، تخم‌مرغ تنها کالای پروتئینی است که برخی توانسته‌اند در سبد خود حفظ کنند یا به‌عنوان جایگزین گوشت استفاده کنند.

۳- وزارت راه در حال طراحی و تدوین برنامه مسکن محرومان است.گویا منظور از محرومین، کسانی هستند که در برنامه‌های گذشته مسکن به میزان بسیار کمی بهره‌مند شده‌اند. گفتنی است در حالی که هدف اصلی این برنامه‌ها، خانه‌دار شدن افراد کم‌بضاعت و بی‌بضاعت بوده، اما به دلیل چالش‌های اقتصادی و اجتماعی حاکم بر فضای کلان اقتصاد، این گروه‌ها نتوانسته‌اند به‌اندازه کافی از این طرح‌ها بهره‌برداری کنند.

۴- معادن متخلف در آستانه تعلیق و تعطیلی قرار گرفته‌اند.گویا در پی افزایش حوادث مرگبار معدنی، وزارت صمت با اعلام پایان مماشات در حوزه ایمنی، رویکردی سخت‌گیرانه و انسان‌محور را در پیش گرفته است. گفتنی است در این رویکرد معادنی که به الزامات ایمنی بی‌توجه باشند، نه‌تنها به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند، بلکه در صورت تکرار تخلف، پروانه بهره‌برداری آن‌ها نیز باطل خواهد شد.

۵- طبقه متوسط رستوران را از برنامه‌های خانوار حذف کرده است.گویا در سال‌های اخیر سهم خانوارها از بازار رستوران‌ها کاهش پیدا کرده و فضای تورمی، تقاضای خانوارها را به شدت تضعیف کرده است. گفتنی است در شرایط اقتصادی کنونی و وضعیت جیب خانوارها، غذاهای ارزان قیمت و کم‌کیفیت توانسته‌اند جایگاه و مشتری‌های خاص خود را پیدا کنند.

۶- قیمت لوبیا چیتی به ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.گویا کاهش واردات سبب شده عرضه و تقاضا در بازار پاسخگوی هم نباشند و قیمت این محصولات دستخوش افزایش شود. گفتنی است واردات حبوبات دیگر با ارز ترجیحی (ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی) انجام نمی‌شود و واردات این محصولات با ارز ۷۰ هزار تومانی است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com