ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113589 تاریخ انتشار:  1399-09-02 - 09:32 تعداد بازدید:  207
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده3905

شنیده

۱- مصطفیی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم‌سالاری به جمع داوطلبان احتمالی ریاست جمهوری اضافه شده است. گویا وی رقابت انتخاباتی را در قالب اظهارنظر درباره رقبا نیز آغاز کرده است. گفتنی است کواکبیان گفته است؛ رئیسی نمی‌خواهد رئیس‌جمهور شود اما قالیباف شیفته و شیدای این پست است. یکسری دوستان پایداری هم به‌دنبال سعید جلیلی هستند.

۲- یارانه بلاعوض صد هزار تومانی دولت با انتقاد مردم مواجه شده است. گویا مردم می‌گویند که این پول نمی‌تواند حتی بخشی از هزینه‌های معیشتی آنها را پوشش دهد. گفتنی است حمایت دولت از معیشت مردم و کسب‌وکارها در دوران کرونا به‌دلیل فشار تحریم‌ها و کاهش درآمدهای نفتی و... دولت، قابل توجه نبوده است.

۳- تلویزیون با فیلم‌های کهنه رضایت بیشتری از مردم کسب کرده است. گویا تبلیغات فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیون نشان داده، جذابیت برنامه‌های تکراری تلویزیون در ۲ هفته قرنطینه بیشتر از برنامه‌های جدید است. گفتنی است چندسالی است که تلویزیون بخش عمده‌ای از آنتنش را به مسابقه‌های جورواجور اختصاص داده است، اما این مسابقه‌ها هرگز نتوانسته‌اند در عصر اینترنت و وفور رسانه‌های آنلاین، ذره‌ای از موفقیت «مسابقه هفته» را که در دهه۷۰ با اجرای مرحوم منوچهر نوذری از تلویزیون پخش می‌شد، تکرار کنند.

۴-کوچه‌ها و میادین با نام «شهدای سلامت» نامگذاری می‌شوند. گویا به درخواست ستاد مقابله با کرونا نام میادین و کوچه‌های نزدیک به محل زندگی خانواده مکرم شهدای سلامت با نام آنها نامگذاری می‌شود. گفتنی است این اقدام با هماهنگی شهرداری و شوراها خواهد بود.

۵- باز هم بحث اخراج محمود احمدی‌نژاد از مجمع تشخیص مصلحت نظام داغ شده است. گفتنی است این‌بار سخنان جدید احمدی‌نژاد درباره برخی مقامات، دلیل طرح این بحث است. گفتنی است محمود احمدی‌نژاد در مصاحبه‌ای گفته: «مقامات ایرانی از بهداشت جهانی پول گرفتند و روی هزاران نفر از مردم ایران دارو آزمایش کردند!» که این مطلب از نگاه برخی تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com