ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  112086 تاریخ انتشار:  1399-07-06 - 09:51 تعداد بازدید:  469
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده3862

شنیده

۱- نخستین جلسه انتخاباتی با یکی از داوطلبان احتمالی انتخابات ریاست جمهوری  در همدان برگزار شده است. گویا سردار دهقان هفته گذشته با اساتید دانشگاه های استان به هم اندیشی نشسته است. گفتنی است در این نشست، اساتید انتقادات بسیاری را از شرایط اداره کشور مطرح کرده‌اند.

۲- مجلس تسلیم اعتراضات مردم شده است. گویا به دنبال تخصیص نخستین محموله واکسن آنفولانزا به بهداری مجلس و اعتراض مردم به رنگین‌تر دیدن خون نمایندگان از مردم، مجلس این واکسن‌ها را پس فرستاده است. گفتنی است  با آنکه مجلس تصمیم گرفته  به‌دلیل شرایط خاصی که امسال وجود دارد این ۱۵۰۰ واکسن به سازمان غذا و دارو برای استفاده دیگر مراکز درمانی بازگردانده شود هنوز درباره بازگرداندن خودروهای دنای با شرایط خاص برای نمایندگان خبری منتشر نشده است.
۳- اکثر فعالان بورس پولهای خود را از این بازار خارج نکرده و در اصطلاح این پول‌ها را در بورس پارک کرده اند. گویا بررسی صندوق یک کارگزاری نشان می دهد مبلغی برابر با یک درصد صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس در حساب آنلاین مشتریان موجود و فعالان بورسی در انتظار برگشت اعتماد و فعال کردن آن هستند. گفتنی است این نوع حرکت مردم باز هم ترسو بودن سرمایه و فرار آن در شرایط ناامنی و بی اعتمادی را ثابت می‌کند.

۴- توجه مردم به بازار طلا این بازار را دچار تلاطم بیشتر کرده است. گویا مردم سرمایه‌های بسیار خرد خود را می‌خواهند به طلا تبدیل کنند. گفتنی است توجه به طلا به عنوان کالای سرمایه ای علاوه بر ایجاد التهاب در بازار به ایجاد حباب در قیمت این کالا نیز منجر شده است.

۵- نیمی از جمعیت کشور در زیر خط فقر زندگی می‌کنند. گویا این ادعا را یکی از مسئولان تشکل‌های کارگری مطرح کرده است. گفتنی است براساس تعریف سازمان‌های جهانی خط فقر، حداقل درآمدی است که یک نفر بتواند در یک کشور زندگی کند که در ایران حدود ۱۰ میلیون تومان برای یک خانواده ۴ نفره تعیین شده در حالی که دریافتی کارگران در حالتی خوشبینانه  ماهیانه 3 میلیون تومان است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com