ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  145497 تاریخ انتشار:  1404-09-05 - 11:24 تعداد بازدید:  69
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده5291

شنیده

۱- اکثر خانواده‌ها روز گذشته از حضور فرزندان دانش آموز خود در مدارس پیشگیری کرده‌اند. گویا نگرانی از بیماری دانش آموز  به دلیل شیوع بیماری تنفسی دلیل این اتفاق بوده است. گفتنی است اصرار بر اجرای قاعده‌ای که مردم نپذیرند، بی نتیجه خواهد بود.

۲- اکثر مسئولان از سیم‌کارت سفید استفاده می کنند. گویا برخی نمایندگان از دو سیم کارت سفید استفاده می کنند. گفتنی است اصرار این نمایندگان و برخی مسئولان بر فیلتیرنگ و استفاده آنها از سیم کارت سفید باز هم بحث تبعیض و شهروند درجه یک و دو را داغ کرده است.

۳- کارزار افزایش حقوق ۱۴۰۵ متناسب با تورم  نه ۲۰ درصد، فعال شده است. گویا هزاران نفر از کارمندان دولتی با امضای کارزاری از رئیس مجلس و رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستند تا پیشنهاد مطرح شده در زمینه افزایش حقوق کارمندان را در بودجه ملاک قرار ندهند. گفتنی است بر اساس قانونی که مجلس و دولت به آن بی توجه هستند افزایش حقوق کارمندان و کارگران باید متناسب با تورم باشد.

 ۴- مسافرت مسئولان به شمال زیاد شده است. گویا بهانه این سفر بازدید از نحوه اطفای حریق جنگل‌های شمال عنوان می شود. گفتنی است این نوع هزینه کردها برای سفر در شرایطی است که نیروهای عملیاتی از کمبود تجهیزات اطفای حریق  گلایه دارند.

۵- تامین اجتماعی باز هم برای بازنشستگان نگرانی اجتماعی ایجاد کرده است. گویا ۴.۵ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی در پی اتمام قرارداد بیمه تکمیلی کانون بازنشستگان با شرکت آتیه‌سازان در بلاتکلیفی به سر می‌برند. گفتنی است تعداد زیادی از بیمارانی که در بخش قلب بستری و منتظر عمل بوده‌اند ناگهان با این جمله مواجه شده‌اندکه از امروز بیمه تکمیلی ندارند و باید هزینه‌ها را شخصاً پرداخت کنند و این مسئله موجی از نارضایتی در سراسر کشور ایجاد کرده است.

۶- بازار از مجوز واردات کالاهای اساسی بدون انتقال ارز از استان‌های مرزی با افزایش قیمت استقبال کرده است. گویا برداشت از این مجوز از بین بردن اثر ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بوده است. گفتنی است تداوم این وضعیت به شتابان شدن نرخ تورم منجر خواهد شد.

۷- رئیس بنیاد شهید هم از دولت جدا می شود. گویا امکان خروج سعید اوحدی از دولت به دلیل تابعیت مضاعف همسر و فرزند مطرح است. گفتنی است نام  یعقوب سلیمانی از حامیان سعید جلیلی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید به عنوان جایگزین در صورت این تغییر مطرح است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com