ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  134414 تاریخ انتشار:  1402-06-30 - 08:25 تعداد بازدید:  175
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4686

شنیده

1- پیش‌‌‌ثبت‌نام، انتخابات را از هیجان خالی کرده است. گویا با آنکه نتایج بررسی ها مشخص شده این اتفاق هیچ هیجانی را در جامعه ایجاد نکرده است. گفتنی است به نظر پیگیری مشارکت در نبود شور و هیجان انتخاباتی سخت باشد.

۲-رقابت برای جایگزینی مدیرکل آموزش و پرورش استان شدت یافته است. گویا برخی ستادهای انتخاباتی و چند نماینده به دنبال گزینه‌های خود برای این سمت هستند. گفتنی است این در شرایطی است که دولت قرار است در انتصابات مستقل عمل کند.

۳- خبر تغییر دولت و رئیس جمهور به برخی مدیران کشور هنوز نرسیده است. گویا یکی از معاونان وزیر نفت در نشست خبری خود بجای ابراهیم رئیسی از حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور مردمی یاد کرده است. گفتنی است برخی هم در استان در سخنان خود دولت مردمی را دولت تدبیر و امید معرفی می‌کنند!

۴- افغانی‌های مقیم ایران سالی ٤ میلیارد دلار ارز از ایران برای خانواده‌های خود حواله می‌کنند.  گویا نهادهای مسئول در تلاش هستند با ایجاد مانع برای ارسال ارز  به جای آن اجازه صدور قانونی کالا به افغان‌ها داده شود. گفتنی است با این اقدام سهم صادراتی ایران از افغانستان تضمین خواهد شد.

 ۵- از پروانه صنفی خبرنگاران، رسانه‌ها متفاوت استقبال کرده‌اند. گویا رسانه‌های دولتی آن را خبر خوش برای اصحاب رسانه و منتقدان دولت آن را گام اول خالص سازی در رسانه‌ها خوانده‌اند. گفتنی است منتقدان برای اثبات نگرانی خود نامه دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت و درخواست پرونده‌سازی علیه رسانه‌های منتقد را یادآوری کرده‌اند.

۶- واردات گوشت از کنیا دور باطل عنوان شده است. گویا صادرات گوشت قرمز ایران به عمان و پیگیری واردات از کنیا و پاکستان دلیل این عنوان است. گفتنی است  در حالی که میزان دام سبک  بیشتر از نیاز کشور است، اما مدیریت ضعیف بازار باعث شده که امروز ضمن نیاز به واردات، گوشت گوسفندی قیمت مناسبی نیز نداشته باشد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com