ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  133651 تاریخ انتشار:  1402-05-18 - 08:44 تعداد بازدید:  171
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده4653

شنیده

۱- تقاضا برای خرید طلا ۲۰ تا ۴۰درصد کاهش یافته است. گویا حتی عروس و دامادها هم به سمت خرید نقره و بدلیجات رفته‌اند. گفتنی است سال جاری با ماه مبارک رمضان آغاز شد که معمولاً تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد اما پس از آن نیز،  بازار سکه و طلا رونق خاصی نداشته است.

۲- بانک‌ها تا پایان خرداد ماه ۲۱۵ همت به شرکت‌های زیرمجموعه خود وام داده‌اند. گویا حدود ۶ درصد از کل وام‌ها مربوط به بانک‌های دولتی است و ۹۴ درصد تسهیلات نیز توسط بانک‌های غیردولتی پرداخت شده‌اند. گفتنی است بانک آینده به تنهایی بیش از ۱۲۳ هزار میلیارد تومان حدود ۵۸ درصد از کل تسهیلات پرداختی بانک‌ها را به شرکت‌های زیرمجموعه خود وام داده‌ است.

۳- بازار خرید و فروش وام قرض‌الحسنه داغ است. گویا وام ۱۰۰ میلیون تومانی  با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۱۰ ماهه در این بازار ۲۰ میلیون تومان واگذار می‌شود. گفتنی است چند سالی است که بازار خرید و فروش وام بسیار داغ شده و سایت‌ها و دفاتر بسیاری در این زمینه فعالیت می‌کنند.

۴- عیار طلا به ۱۰ و ۱۴ کاهش می‌یابد. گویا  اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشنهاد تولید طلا با عیار پایین‌تر از ۱۸ در بازار را داده است.  گفتنی است تولید طلا با عیار پایین‌تر برای کاهش قیمت‌ها و افزایش قدرت خرید مردم پیشنهاد شده اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

۵- روسیه، حقابه دریای خزر را بست! گویا ورودی‌های دریای خرز مانند ورودی رود ولگا روسیه از سوی کشورهای همسایه بسته شده است. گفتنی است میزان بارش در کل حوزه آبخیز دریای خزر نیز کاهش یافته و حیات این دریاچه را به مخاطره انداخته است.

۶- امضاهای طلایی همچنان ادامه دارد. گویا بررسی‌های سازمان بازرسی نشان داده صدور مجوزها الکترونیکی نیست و امضاهای طلایی همچنان وجود دارد.گفتنی است سازمان بازرسی کل کشور بر این باور است؛ سرمایه‌گذار باید برای دریافت مجوز هفت خان رستم را طی کند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com