ttttt1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

Today : Sun, September 20, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  149261 تاریخ انتشار:  1405-06-18 - 12:10 تعداد بازدید:  0
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فحش‌های خداداد؟ علی دایی هم مقصر است!

اخبار آنلاین

خداداد عزیزی نه تنها از الفاظ رکیکی که به کار برده پشیمان نیست بلکه تاکیدی روی انجامش هم دارد.
بعید است این روزها کسی اسم خداداد عزیزی را نشنیده باشد؛ ستاره سال‌های دور فوتبال ایران که روزی به عنوان مرد سال فوتبال آسیا معرفی شد، حالا در گردابی زشت در حال دست و پا زدن است. نیاز به واکاوی چندانی نیست تا رفتار اخیر او که برخلاف اسمش، چندان دیگر عزیز به نظر نمی‌رسد، در ذهن تداعی شود؛ به تازگی فایل صوتی‌ای از او منتشر شده که عرق شرم بر پیشانی بسیاری می‌نشاند. بسیاری به غیر از خود خداداد.
به گزارش فرارو، ماجرا به درگیری لفظی در رختکن و راهروی منتهی به رختکن ورزشگاه تبریز برمی‌گردد؛ جایی که خداداد با شنیع‌ترین حالت ممکن، الفاظی زشت و زننده خطاب به امید عالیشاه به کار می‌برد که مرزهای بی‌حیایی را رد می‌کند. بعید است دیگر بتوان کلماتی پیدا کرد که از الفاظ خداداد رکیک‌تر شود. جالب آنکه او پس از انتشار این فایل صوتی، با یک فایل صوتی دیگر، گفته‌هایش را تایید کرده و ذره‌ای پشیمانی در اظهاراتش دیده نمی‌شود.
*قانون درباره فحاشی خداداد عزیزی چه می‌گوید؟
اگر تصور شود خداداد برای اولین بار است که چنین بی‌اخلاقی و الفاظی در دستور کار قرار می‌دهد و به زبان می‌آورد، سخت در اشتباه خواهید بود؛ او رفتارهای مکرر و مشابه زیادی داشته؛ از اظهارات زننده‌اش در تلویزیون و برنامه‌های اینترنتی گرفته تا فحش‌هایش خطاب به هواداران. آش چقدر شور شده که فدراسیونی که ظاهرا همیشه هوای او را داشته به تازگی عنوان کرده پس از 5 مورد مشابه، مجبور شده خداداد را جریمه کند. جریمه ای که البته چندان سنگین هم به نظر نمی‌رسد؛ 2 میلیارد به همراه 4 ماه ممنوعیت از ورود به ورزشگاه‌ها. واضح است چنین رای‌ای در استیناف دست‌کم نصف می‌شود و او بعد از چندی دوباره با همین رویه به میادین برمی‌گردد.
عجیب است که خداداد به زننده‌ترین حالت ممکن سعی در براندازی چیزی دارد که پیش‌تر در ذهن مخاطبان فوتبالی از او تداعی شده بود؛ مردی که خودش را قهرمان ملبورن می‌داند و به بازی‌های ملی‌اش افتخار می‌کند، حالا در پی درنوردیدن تپه‌هایی است که خوشنام به نظر نمی‌رسد. اگر پیش‌تر اسم خداداد خیلی‌ها را به یاد استرالیا و غزال تیزپا و مارک بوسنیچ می‌انداخت، حالا خیلی وقت است اسم او همراه با فحاشی‌های رکیک به ذهن متبادر می‌شود. البته که بخشی از این فرایند هم تقصیر علی دایی است؛ اسطوره‌ای که با هوش و درک بالای فوتبالی‌اش، آن پاس طلایی را در ملبورن به خداداد داد تا او دقیقا تا همین لحظه، نان همان گل را بخورد و به ریش بقیه بخندد و با ادبیات خاصش آن‌ها را مورد خطاب قرار دهد. کاش زمان به عقب برمی‌گشت و دایی هیچ‌وقت آن پاس طلایی را نمی‌داد!


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com