ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  146980 تاریخ انتشار:  1405-03-10 - 11:51 تعداد بازدید:  73
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رعایت عدالت و انصاف در بازار الزامی است

اخبار

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن فاضلیان با بیان اینکه بازار نیاز به رعایت انصاف دارد، بر لزوم تشدید نظارت‌ها تأکید کرد و گفت : بازاریان نباید اجناس قیمت قبل را به قیمت جدید به مشتری عرضه کنند چراکه خلاف عدالت و انصاف است.
به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه هر کس در هر سطحی انصاف و عدالت را رعایت نکند باید پاسخگو باشد، افزود: فرد فریبکار و بی‌تفاوت به حقوق مردم در هر قامت و هر منصب و کاری، اهل نجات نخواهد بود مگر اینکه خود را اصلاح کند و حق مردم را بپردازد.
امام جمعه موقت همدان با هشدار نسبت به دسیسه دشمن در ایجاد اختلاف و تفرقه تصریح کرد: وزارت اطلاعات نیز به درستی تاکید کرد دشمنی که به دنبال نابودی کشور طی سه روز بود، سه ماه است که به لطف خدا، صلابت نیروهای مسلح و حضور مردم در کف خیابان، در هم پیچیده است.
وی با بیان اینکه امروز ندای الله‌اکبر در تمام خیابان‌های ایران طنین‌انداز شده است، این شعار را عامل پیروزی ایران اسلامی بر جبهه کفر عنوان کرد.
امام جمعه موقت همدان شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر صهیونیسم را نیز نماد استکبارستیزی ملت ایران عنوان کرد و افزود: تمام دنیای کفر دست به دست هم دادند که جمهوری اسلامی را ساقط کنند اما به لطف پروردگار متعال خودشان در حال سقوط هستند.
وی با بیان اینکه از نظر تکنیک نظامی، آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل نیروهای مسلح ایران اسلامی و مشت‌های گره‌کرده مردم شکست خوردند، خاطرنشان کرد: در هشت ماه گذشته ما دو جنگ و یک کودتا را پشت سر گذاشتیم اما موفق شدیم دشمن را عقب برانیم.
فاضلیان تاکید کرد: قطعا دشمن بیکار نمی‌نشیند که امروز نیز راه‌های جدیدی چون تشدید فشار اقتصادی برای عصبانی کردن مردم را در پیش گرفته که باید مسئولان با تدبیر در اقتصاد و معیشت مردم، آنها را ناکام بگذارند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com