ttttt1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Thu, August 6, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125254 تاریخ انتشار:  1401-05-05 - 09:52 تعداد بازدید:  210
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان همدان:
از برخی انتصابات در استان راضی نیستیم

اخبار


 رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان همدان روز گذشته در یک نشست خبری به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد و از برخی انتصابات گلایه کرد.
محمد نباتی اظهار کرد: عوامل اثرگذار در انتصابات زیاد است و نمی‌توانیم بگوییم شورای ائتلاف همه تصمیم‌گیری‌ها را انجام داده همچنین نمی‌توانیم بگوییم از ما نظر نخواستند.
وی تصریح کرد: ما از برخی انتصابات در استان، راضی نیستیم و نقدها و نظراتی داریم اما عمومیت ندارد و وقتی اعتراض می‌کنیم می‌گویند دستمان خالی است بنابراین ما خواستیم تا دیدشان را از مجموعه فراتر ببرند و دنبال افراد تحصیل کرده و متخصص در شهر باشند. وی در رابطه مطالبات استان در سفر رئیس‌جمهور به همدان، توضیح داد: تامین آب شرب، امری حیاتی است و نمایندگان با همدلی از تک روی پرهیز کنند. کار باید برای رضای خدا باشد و همه باید همدل و همنوا آستین را بالا بدهند تا این طرح تکمیل شود. رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان همدان با بیان اینکه مسئولان باید جهادی سر کار بیایند، مطرح کرد: یکی از مطالبات ما کنار گذر غربی و شرقی شهر همدان با اولویت کنار گذر غربی است که بودجه می‌خواهد.
نباتی ادامه داد: طرح نهضت ملی مسکن در همدان یکی از مطالبات است. بلندمرتبه‌سازی در همدان باب شده که از نظر روانشناختی و جامعه شناختی همدان دچار قُرب متراکم شده و به لحاظ اخلاقی و هویتی دچار مشکل خواهیم شد. پدیده سگ بازی و بی حجابی از نتایج بلندمرتبه سازی است وگرنه چه کسی جرأت داشت در همدان سگ بازی کند. وی در رابطه با وضعیت گردشگری در استان، توضیح داد: در بحث گردشگری مراکزی مانند لالجین و غارعلیصدر تعریف کردیم اما باید راه‌های ارتباطی آن سامان پیدا کند تا شاهد رونق گردشگری باشیم.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان همدان خاطرنشان کرد: ایجاد کارخانه صنایع تبدیلی، خرید تضمینی محصولات کشاورزی و ایجاد عدالت تربیتی و آموزشی برای همه دانش‌آموزان از مطالبات است.
نباتی بیان کرد: مدیران با سیاست و کیاست که دارای علم و آگاهی هستند باید پای کار بیایند و قدرتمندانه کارهای اجرایی را انجام دهند و بدانند جایگاه آن‌ها برای استعمار و استثمار نیست بلکه مدیریت امانت و صحنه خدمت و تکلیف است که باید از خودشان به یادگار بگذارند.
وی با بیان اینکه شورای ائتلاف در اکثریت قریب به اتفاق مسائل توانستند اثر وجودی خود را در کشور بگذارند، گفت: استان ما در انتخابات ۹۶ جزء سه استان متمایز با کل کشور بود و در انتخابات ۱۴۰۰ این معنا را برجسته‌تر می‌بینیم.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان همدان ادامه داد: ما در انتخابات مجلس و شورای برخی شهرستان‌ها ورود کردیم و اثرگذار بودیم اما نقدهایی نسبت به ما وجود دارد. مطالباتی از دولت داریم اما با همه وجود از آن دفاع می‌کنیم و قابل دفاع است چون رهبر انقلاب در خلوت و آشکار از این دولت دفاع کرده است.
نباتی خاطرنشان کرد: سال گذشته این موقع روزانه ۷۰۰ کشته داشتیم و تهیه واکسن را به بندناف برجام بستند و برجام کلاه گشادی بود که به بندناف ما بسته بودند. تولیدات داخلی کمکمان کرد و خدا تفضل کرد تا واردات واکسن داشته باشیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com