ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  110230 تاریخ انتشار:  1399-04-26 - 08:31 تعداد بازدید:  199
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اصناف حلقه آخر تعیین قیمت هستند

اخبار

 در شرایط فعلی که کرونا بسیاری از مشاغل را درگیر خود کرده است، اصناف نیز بی‌نصیب‌ نماندند و در ماه پایانی سال که معمولا به اندازه 6 ماه کاری سود می‌برند در خلوت‌ترین حالت ممکن به‌سر بردند، از طرفی بی‌ثباتی‌هایی که در بازار فعلی است، سبب شد تا همدان‌پیام درباره اوضاع فعلی اصناف و مشکلات مربوط به آنها گفت‌وگویی با رئیس اتاق اصناف همدان داشته باشد.
 حسین محرابی تورم و تحریم را از مشکلات فعلی بازار می‌داند و معتقد است با مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب می‌توان مشکلات مربوط به تورم را در کشور کنترل کرد.
وی با بیان اینکه وضعیت بازار به‌دلیل نوسانات و نبود مدیریت درست ارزی درحال تغییر و تحول است، گفت: درباره کالاهای اساسی هیچ مشکلی با عرضه نداریم، ولی در برخی کالاها که تولید داخلی نداریم و وارد می‌شود، ممکن است مشکلاتی برای مردم ایجاد ‌کند.
محرابی با بیان اینکه عرضه و تقاضا قیمت‌ها را تعیین می‌کند، گفت: با 2 تا مشکل روبه‌رو هستیم؛ تحریم و تورم، که تحریم دست کشور نیست و نمی‌‌توان برای آن کاری کرد اما تورم را می‌توان با مدیریت درست و برنامه‌ریزی کنترل کرد.
رئیس اتاق اصناف همدان با اشاره به اینکه 40 درصد جمعیت کشور را اصناف تشکیل می‌دهد و 18 درصد تولید ناخالص داخلی کشور در دست اصناف است، بیان کرد: اصناف حدود 5/7 میلیون نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است، در تعیین قیمت‌ها بسیاری از ارگان‌ها دخیل هستند و اصناف حلقه آخر هستند، اما همیشه مردم اصناف را مقصر می‌دانند.
وی با بیان اینکه اصناف احساس امنیت نمی‌کنند، افزود: بسیاری از بازاریان با مشکلات مالی فراوانی در پرداخت اجاره بها، بیمه، مالیات و حتی وصول دیون و چک‌های خود روبه‌رو هستند و رایزنی‌های اتاق اصناف با مسئولان ذی‌ربط درحال انجام است.
این حفظ روحیه مقاومت در برابر ناآرامی‌های موجود در بازار را مدیون تلاش و همت اصناف و بازاریان هستیم که همواره پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و هستند.
حسین محرابی اذعان داشت: هرچه تولید افزایش پیدا کند و عرضه بیشتر شود، بیکاری و چالش‌های اجتماعی به‌دنبال آن کاهش پیدا می‌کند.
وی با بیان اینکه برای تأثیر کرونا بر اصناف به‌صورت مقطعی تصمیم‌گیری می‌شود و بیشتر اصناف پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، گفت: واحدهایی که بیشترین تماس را با موادغذایی دارند مثل خوار و بار، اغذیه‌فروشی و ... باید به‌طور کامل پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و درصورتی‌که مشاهده شود افراد پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، بهداشت می‌تواند مغازه را پلمب کند.
محرابی با اشاره به اینکه چند واحد در بازار به‌دلیل مبتلا شدن به کرونا تعطیل شده‌اند و بیشترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مرکز شهر، مراکز خرید، سرگذر، میدان‌بار و سبزه‌میدان باشد، گفت: اتحادیه‌ها نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی را به واحدهای صنفی آموزش دهند.
وی با بیان اینکه مردم می‌توانند درصورت هرگونه شکایت از واحدهای صنفی به سامانه 1000127 پیامک دهند، گفت: با استفاده از بند ج تبصره 100، یک تخفیف برای پرداخت مالیات سال 98 برای اصناف درنظر گرفته شده است.
محرابی به اپلیکیشن «امیران» به‌عنوان یک مرجع الکترونیکی برای خرید مردم اشاره کرد و افزود: همدان دومین شهری است که پس از تهران این اپلیکیشن را راه‌اندازی کرد تا مردم به‌راحتی واحد صنفی مورد نظر خود را پیدا و استفاده کنند.
وی همچنین به تسهیلات کرونایی واحدهای صنفی اشاره کرد و گفت: اتحادیه‌های 14 رسته مشمول دریافت تسهیلات کرونا داریم که شامل اتحادیه آرایشگاه زنانه و مردانه، آموزشگاه‌های رانندگی، تولید و توزیع کیف و کفش، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع و تولید آجیل و قنادی، مراکز توزیع بستنی و آبمیوه، مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، رستوران‌ها و بوفه‌ها، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها و اغذیه‌فروشان است.
وی در پایان اظهار کرد: طبق آمار 3 هزار و 859 واحد صنفی که دارای کد بیمه کارگاهی هستند، مشمول دریافت تسهیلات کرونا هستند باید تا پایان تیرماه در سامانه «کارا» ثبت‌نام کنند تا از تسهیلات کرونا که به ازای هر واحد صنفی 12 تا 16 میلیون است و از طریق بانک‌های عامل پرداخت می‌شود، استفاده کنند. علاوه بر این درگاه ثبت‌نام برای رسته‌های مشمول بدون بیمه و دارای بیمه خویش‌فرما نیز بازگشایی شده و متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام از طریق سامانه مذکور اقدام کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com