| يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 107548 |
تاریخ انتشار: 1399-01-30 - 07:00 |
تعداد بازدید: 176 |
|
|
|
|
 فرماندار همدان:
سرمایهگذار میدان بار جدید طبق زمانبندی عمل نکردند
اخبار
فرماندار شهرستان همدان از پروژه میدان بار جدید شهر همدان بازدید کرد و گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه متناسب با تفاهم و قرارداد منعقد شده توسط سرمایهگذار طرح نیست.
حسین افشاری در سال جهش تولید بدون اطلاع قبلی از پروژه میدانبار جدید شهر همدان بازدید کرد تا از نزدیک میزان پیشرفت فیزیکی و اقدامات انجام شده را مشاهده کند.
فرماندار همدان با ابراز گلهمندی از سرمایهگذار طرح یادآور شد: به استناد جلسهای که دیماه سال گذشته با حضور سرمایهگذار طرح، شهرداری و شورای اسلامی شهر برگزار و تفاهم و قرارداد اولیه تنظیم شد، مجری طرح نتوانسته در مدت زمان تعیین شده تعهدات خود را عملیاتی کند. در این بازدید پیمانکار طرح اظهار کرد: 150 میلیارد ریال از سرمایهگذار طلبکار است که تاکنون اقدامی برای پرداخت صورت وضعیتهای پیمانکار بهعمل نیامده است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|