| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 131391 |
تاریخ انتشار: 1402-01-25 - 10:01 |
تعداد بازدید: 1183 |
|
|
|
|
 فرماندار همدان:
احداث شهرک مسکونی در جوار فرودگاه همدان
اخبار
فرماندار همدان گفت: ۱۴۵ هکتار اراضی همجوار فرودگاه همدان برای ساخت ۱۰۸۰۰ واحد مسکونی مشخص، تعیین تکلیف و نقشه کشی شد که شهرکی زیبا در این محدوده احداث می شود.
مسلم مخفی عصر پنجشنبه در جمع معتکفین مسجد رسول اکرم (ص) کوی علی آباد؛ اظهار کرد: آبرسانی به همدان با جذب ۱,۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نخستین گام مدیران استان در دولت سیزدهم بود. پروژهای که ۱۷ سال بطول انجامیده بود به ثمر رسید.
وی افزود: تصفیه خانه ویژه طرح انتقال آب در حال ساخت و اتمام است که به زودی مورد بهره برداری قرار میگیرد.
فرماندار شهرستان همدان با بیان اینکه مشکل دیگر همدان مسکن و کمبود زمین بود چرا که طی ۴ دهه گذشته زمین کافی به پهنه مسکونی همدان اضافه نشده بود؛ عنوان کرد: پس از مشکلات الحاق محدوده ۶۸۰ هکتاری به همدان برای تأمین مسکن نهضت ملی با ورود استاندار و پیگیریهای به عمل آمده، ۱۴۵ هکتار اراضی همجوار فرودگاه همدان برای ساخت ۱۰۸۰۰ واحد مسکونی مشخص، تعیین تکلیف و نقشه کشی شد که شهرکی زیبا با در نظر گرفتن تمامی امکانات در این محدوده آماده احداث میشود.
مخفی یادآور شد: خبر خوب دیگر تأمین ۱۳ هکتار زمین برای ساخت بیمارستان هزار تخت خوابی همدان است که در ارائه خدمات درمانی در غرب کشور اقدامی قابل توجه واثر گذار خواهد بود.
وی افزود: همچنین برای افق ۲۰ ساله مسکن شهر همدان، شهر اکباتانا با بیش از ۱۳۰۰ هکتار برای ساخت ۳۴ هزار واحد مسکونی در دست پیگیری و طراحی است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|