ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  119693 تاریخ انتشار:  1400-06-25 - 07:00 تعداد بازدید:  305
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پایگاه واکسیناسیون دانشجویان در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان راه‌اندازی شد

اخبار

 پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشجویان در دانشگاه بوعلی سینای همدان دیروز راه‌ا‌ندازی شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم راه‌اندازی پایگاه واکسیناسیون دانشجویان که در دانشگاه بوعلی‌سینای همدان انجام شد و در آن جانشین فرمانده سپاه استان و معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان حضور داشتند رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: این پایگاه با مشارکت و همراهی چند دستگاه و نهاد از جمله سپاه استان، دانشگاه‌های بوعلی‌سینا و علوم‌پزشکی استان و با محوریت بسیج دانشجویی به منظور پیشگیری از تجمع شهروندان در دیگر مراکز واکسیناسیون راه‌اندازی شده است.
یعقوب محمدی‌فر افزود: این مرکز با هدف سرعت‌بخشی به روند واکسیناسیون دانشجویان علیه ویروس کرونا و فراهم کردن زمینه بازگشایی هرچه زودتر سالتحصیلی جدید دانشگاه با حضور دانشجویان ایجاد شده است.
جانشین سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان هم گفت: افتتاح این مراکز در بهترین نقطه شهر و در سالنی با ظرفیت بالا زمینه را برای تسریع روند واکسیناسیون دانشجویان در آستانه سالتحصیلی جدید فراهم می‌کند.
مهدی فرجی افزود: با توجه به افزایش حجم محموله واکسن‌های تحویلی به استان همدان زمینه مناسب برای سرعت‌بخشی به روند واکسیناسیون عمومی افراد در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم شده که تحقق این امر مستلزم همراهی و همکاری دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد مراکز واکسیناسیون و همچنین مشارکت مردم در اجرای مطلوب طرح است.
وی گفت: آمار تزریق واکسن کرونا در استان همدان ۶ درصد بالاتر از میانگین کشوری است و همدان از این نظر رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
جانشین سپاه انصارالحسین(ع) با اشاره به اینکه هدف اصلی ما پایان دادن واکسیناسیون دانشجویان تا آبان‌ماه‌ امسال است، افزود: پایگاه واکسیناسیون دانشجویان در دانشگاه بوعلی‌سینا نیز برای تحقق این هدف مهم راه‌اندازی و فعال شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان نیز گفت: افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون با هماهنگی بین‌بخشی در دستور کار قرار گرفته بود که درهمین ارتباط شاهد راه‌اندازی پایگاه واکسیناسیون دانشجویی در دانشگاه بوعلی‌سینا هستیم.
محمد خزایی با اشاره به اینکه این پایگاه ظرفیت تزریق روزانه ۲ هزار دُز واکسن به دانشجویان را دارد، افزود: هم اکنون روزانه ۱۵ تا ۲۰هزار دُز واکسن کرونا در پایگاه‌های واکسیناسیون این استان تزریق می‌شود.
وی گفت: هدف‌گذاری ما در استان همدان در راستای برنامه‌ریزی‌های ستادملی مقابله با کرونا، تزریق روزانه ۵۰ دُز واکسن در استان همدان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان همدان بیان کرد: در همین ارتباط و برای دستیابی به این هدف، ۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون جدید در فرهنگسرای عین‌القضات و پایگاه هلال‌احمر شهرک شهیدمدنی شهر همدان در هفته آینده ایجاد می‌شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com